Měli by hnít ve vězení, místo toho je zvou do Evropského parlamentu a zelení teroristé jim tleskají. A teď mě prohlásí za rusofila, tuší šéfredaktor Reflexu po nejnovějším úvodníku

12.10.2017 17:53

Zelení teroristé prý tleskají na půdě Evropského parlamentu jiným teroristům, kteří zde vystupují, ač by mnohem spíš měli hnít ve vězení. Šéfredaktor časopisu Reflex předkládá trochu jiný pohled na Evropskou unii.

Měli by hnít ve vězení, místo toho je zvou do Evropského parlamentu a zelení teroristé jim tleskají. A teď mě prohlásí za rusofila, tuší šéfredaktor Reflexu po nejnovějším úvodníku
Foto: Radim Panenka
Popisek: Evropský parlament ve Štrasburku

Šéfredaktor časopisu prohlašuje, že se často vyhýbá debatě lidmi o EU. Část z nich si myslí, že EU je nejdokonalejší politickou jednotkou, a část z nich sice uznává, že EU má své chyby, ale pořád je na tom líp než Rusko, kterému vládne Vladimir Putin, nebo Spojené státy s Donaldem Trumpem. Stoniš prý naproti tomu poukazuje na problémy, které s sebou členství v EU nese.

„Já povětšinou argumentuji nevolenými kreaturami (Juncker, Jourová a spol.), které nám z Bruselu vládnou, a přidávám výdobytky některých jejich ‚politik‘ (třeba zemědělských, hospodářských nebo dotačních), jejichž prostřednictvím se nám naše vláda ruku v ruce s Bruselem snaží nabulíkovat sny o slunečním státě a nejlepším možném uspořádání věcí veřejných,“ píše kriticky Stoniš.

Celý článek naleznete zde.

Čas od času se prý proto Stoniš distancuje od EU, byť se mu pak stává, že bývá označen za xenofoba či rusofila. Jenže to prý ještě na EU není to nejhorší.

„Evropský parlament minulý týden navštívila Leila Khaledová, palestinská teroristka, která se chlubí (a v Palestině je díky tomu za poloboha), že v roce 1969 jako první žena unesla civilní letadlo. Při druhém pokusu v roce 1970 ji ovšem zadrželi Britové a po několikaměsíčním věznění vyměnili za rukojmí, které se předtím podařilo palestinským teroristům unést a zajmout (a nezabít),“ píše dál šéfredaktor.

Tahle paní by podle jeho názoru měla hnít ve vězení, ale místo toho promlouvala v Evropském parlamentu a bohužel ji odtamtud nikdo nevyvedl v poutech. „Zelení teroristé“, jak Stoniš popsal část europoslanců, ještě této dámě tleskali, když srovnávala hrůzy holocaustu s tím, co se děje v pásmu Gazy na Blízkém východě.

„Takže moji milí kamarádi eurohujeři, dávejte si pozor. Skandální rasis­tický projev té odporné palestinské teroristky na půdě Evropského parlamentu jsem si důkladně nastudoval. A až mě budete napříště přesvědčovat, že Evropská unie je poslední zárukou demokracie na starém kontinentu, ocituju vám z něj pár výživných pasáží,“ varuje šéfredaktor.

reklama

autor: mp

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

21:40 „To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

Když na jaře 2019 zavítal Andrej Babiš coby premiér do sídla CIA, vzbudilo to rozruch. Vyjádřila se …