Měli jsme pravdu. Tajemné billboardy vyvěsil Gazdík

11.07.2016 14:41

Tajemná billboardová kampaň „Kdo má větší důvěru než Miloš Zeman“ již odtajnila svého zadavatele. Jak jako první napsaly ParlamentníListy.cz, všechny billboardy s tímto nápisem, které se objevily podél dálnic, přelepí billboardy hnutí Starostů a nezávislých. Hlavní tváří předvolební kampaně se stane předsedkyně Státního úřadu pro jadernou bezpečnost Dana Drábová, píše Aktuálně.cz.

Měli jsme pravdu. Tajemné billboardy vyvěsil Gazdík
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dana drábová

Černobílé billboardy budily pozornost zhruba týden a skutečně nebylo jasné, kdo za nimi stojí – zda Zemanovi příznivci, či odpůrci. A přesně to autoři chtěli. Nyní tento nápis nahradí fotografie Drábové s nápisem „Starostům věří 62 % lidí. I já jim věřím“. Starostové a nezávislí, kteří si v následujících volbách velmi věří, chtějí takto využít průzkumů veřejného mínění, kde podle všeho věří starostům, nikoliv však hnutí, 62 procent lidí, prezidentu Miloši Zemanovi jen 56 procent.

Původní text ZDE.

„Důvěra ve starosty nás ovšem jako starostenské hnutí těší, i když víme, že se netýká pouze nás, starostů s velkým S,“ uvedl k tomu lídr hnutí Petr Gazdík. 

Jak uvedla následně Drábová, která bude kandidovat na druhém místě ve Středočeském kraji, cílem kampaně bylo upoutat pozornost a poděkovat za důvěru, kterou komunální politici mají. Sama na hejtmanku kandidovat nechce. Nechce se totiž vzdát práce v úřadu, a tak roli lídra odmítla. 

Kampaň Starostům a nezávislým vymyslel europoslanec a místopředseda hnutí Stanislav Polčák. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…