Šabatovou, Dienstbiera a další zločince zavřít za vlastizradu. Muslimy monitorovat, mešity uzavřít, neziskovky rozpustit. Bývalý poslanec představil komplexní plán proti terorismu

14.11.2015 18:20

Přes sto mrtvých v důsledku teroristických útoků na Paříž je podle bývalého poslance Otto Chaloupky jednoznačným důvodem, abychom přistoupili k radikálním krokům proti muslimům i všem, kteří podporovali jejich příchod do Evropy. Úvahy o paragrafu „velezrady“ za současných okolností prý vůbec nejsou přehnané. A u některých je třeba trestat ještě přísněji.

Šabatovou, Dienstbiera a další zločince zavřít za vlastizradu. Muslimy monitorovat, mešity uzavřít, neziskovky rozpustit. Bývalý poslanec představil komplexní plán proti terorismu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Otto Chaloupka

Otto Chaloupka, bývalý poslanec za Věci veřejné, napsal ještě v noci po útocích, že se mu po pařížském masakru těžko hledají slova. „Přijel jsem domů, pustil TV a myslel jsem, že na ČT24 dávají z nějakého důvodu katastrofický film. „Není to film. Je to realita, situace, kterou na nás připravila vláda EU a vlády jednotlivých členských zemí,“ dodal exposlanec. Nemělo by nás to prý vlastně ani překvapovat. „Copak jste úplně blbí, vy všichni sluníčkáři, obhájci masové migrace, ať už z řad lidu nebo členové zločineckých vlád?“ ptá se zoufale.

Podle něj byla tato situace jen otázkou času, i když si ji samozřejmě nikdo nepřál. „Naneštěstí ale při omezenosti a debilitě naší vlády k tomuto neštěstí muselo dojít, aby se snad i ti největší hlupáci probrali a uvědomili si, že s migrací k nám přišly teror, strach, smrt,“ píše bývalý Véčkař.

A pak přešel ke konkrétním návrhům, které jsou podle něj neprodleně třeba zrealizovat. Nejzásadnější prý je: „Okamžitě začít podrobně monitorovat všechny muslimy, vydat pro ně absolutní zákaz shromažďování, ihned zavřít a zapečetit všechny mešity a prostory užívané muslimy ke shromažďování, s okamžitou platností zakázat jakékoliv projevy a symboly islámu.“ Imigranty je třeba shromažďovat na hlídaných místech, ty bez dokladů okamžitě vyhostit. „V co nejkratším termínu vypracovat a začít uplatňovat zákon, který postaví islám a všechny jeho projevy a symboly mimo zákon,“ dodává.

Další nezbytnosti musejí následovat: „Zrušit všechny organizace, které se jakýmkoliv způsobem podílely na podpoře migrace. Rozpustit vládu, okamžitě soudit, odsoudit a zavřít za vlastizradu a ohrožení bezpečnosti země Šabatovou, Dienstbiera a ostatní zvrhlíky a zločince,“ požaduje.

„Všichni jsme viděli, co přichází. Všichni jsme věděli, že se tohle s takovým přístupem vlád zemí EU musí stát. Změní se něco? Budeme v Evropě bezpeční? Budou konečně viníci exemplárně potrestaní? Nebo budeme muset vzít naši ochranu do vlastních rukou?“ uzavřel exposlanec.

Facebook Otto Chaloupky:

Masakr v Paříži! Nemůžu najít slova! Přijel jsem domů, pustil TV a myslel jsem, že na ČT24 dávají z nějakého důvodu katastrofický film.
Není to film. Je to realita, situace, kterou na nás připravila vláda EU a vlády jednotlivých členských zemí. Situace, která jasně musela nastat, byla to jen otázka času.
Tohle jste chtěli? Nebo vás to překvapilo? Copak jste úplně blbí, vy všichni sluníčkáři, obhájci masové migrace, ať už z řad lidu nebo členové zločineckých vlád?!!!
Nikdy jsem nechtěl, aby se něco takového stalo. Naneštěstí ale při omezenosti a debilitě naší vlády k tomuto neštěstí muselo dojít, aby se snad i ti největší hlupáci probrali a uvědomili si, že s migrací k nám přišel teror, strach, smrt.
Změní se nyní přístup naší vlády a vlád všech civilizovaných zemí? Tohle je důkazem toho, že bez okamžitého radikálního opatření nastane konec civilizované Evropy.
Je nutné OKAMŽITĚ začít podrobně monitorovat všechny muslimy, vydat pro ně absolutní zákaz shromažďování, ihned zavřít a zapečetit všechny mešity a prostory užívané muslimy ke shromažďování, s okamžitou platností zakázat jakékoliv projevy a symboly islámu. Všechny imigranty okamžitě shromáždit na hlídaných místech, ty bez patřičných dokladů bez prodlevy naložit do letadel a dopravit na nejbližší letiště mimo EU, ostatní internovat bez možnosti jakékoliv komunikace s vnějškem a držet v izolaci až do řádného prošetření důvodu imigrace. Při sebemenší pochybnosti o bezúhonosti kterékoliv osoby tuto okamžitě přesunout mimo Evropu. Všechny osoby, které se do Evropy přistěhovaly z islámských zemí v posledních deseti letech, podrobit důkladnému prověření, při sebemenší pochybnosti okamžitě deportovat. V co nejkratším termínu vypracovat a začít uplatňovat zákon, který postaví islám a všechny jeho projevy a symboly mimo zákon. Zrušit všechny organizace, které se jakýmkoliv způsobem podílely na podpoře migrace. Rozpustit vládu, okamžitě soudit, odsoudit a zavřít za vlastizradu a ohrožení bezpečnosti země Šabatovou, Dienstbiera a ostatní zvrhlíky a zločince.
Všichni jsme viděli, co přichází. Všichni jsme věděli, že se tohle s takovým přístupem vlád zemí EU musí stát. Změní se něco? Budeme v Evropě bezpeční? Budou konečně viníci exemplárně potrestaní? Nebo budeme muset vzít naši ochranu do vlastních rukou?


 

reklama

autor: jav

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Debakl Nerudové. „Nemá na to. Ještě že není prezidentka.“ Po debatě se jedna hvězda rozjela

20:25 Debakl Nerudové. „Nemá na to. Ještě že není prezidentka.“ Po debatě se jedna hvězda rozjela

Vystoupení Danuše Nerudové v superdebatě lídrů kandidátek do eurovoleb jako „historický debakl“ zhod…