Mezitím v USA: Trumpovi někdo připravil hrob a Clintonová slibuje zpřístupnit „UFO oblast 51“

28.03.2016 20:45

Zatímco Česká republika žije návštěvou čínského prezidenta Si Ťin-pchinga v Praze, ve Spojených státech pokračuje předvolební kampaň. A nabírá čím dál vyšších obrátek. Kandidátka na prezidentku USA z Demokratické strany Hillary Clintonová předložila voličům zvláštní slib. Pokud bude zvolena, zavázala se odtajnit co nejvíce informací o tzv. „oblasti 51“. Píše o tom server britského deníku Independent. A Trump se dočkal vlastního náhrobku.

Mezitím v USA: Trumpovi někdo připravil hrob a Clintonová slibuje zpřístupnit „UFO oblast 51“
Foto: pixabay.com
Popisek: USA- ilustrační foto

„Pokud existuje něco, co je hrozbou pro národní bezpečnost, tak bychom se o to měli podělit s veřejností,“ prohlásila někdejší ministryně zahraničí USA Hillary Clintonová. Zavázala se proto odtajnit co nejvíce dokumentů o oblasti 51 a podělit se o informace s veřejností. Pokud by jako prezidentka zjistila, že se v dokumentech o této oblasti nepíše vlastně nic zajímavého, i tak se o to podělí s občany USA. Potvrdí se tak jen, že není další důvod tajit cokoli o této slavné oblasti.

Celou zprávu naleznete zde

Clintonová se tím podle všeho snaží cilit především na mladší voliče, mezi nimiž zatím nemá právě nejvyšší podporu.  

Britský MailOnline přinesl informace o tom, že se v newyorském Central Parku objevil náhrobní kámen s rokem narození 1946, ale bez data úmrtí. Pod letopočtem je umístěno pozměněné volební heslo Donalda Trumpa Made America Hate Again neboli učiň Ameriku znovu nenavidějící.

Celou zprávu najdete zde

Je ovšem také možné, že byl náhrobek jen upraven ve Photoshopu a že se ve skutečnosti nejedná o náhrobek spojený s Trumpem .

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …