Michal Hašek je zděšen. Toto vyšlo z brněnského magistrátu za veřejné peníze

03.04.2017 15:44

Z nového průvodce pro turisty TO JE BRNO je v šoku exhejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek (ČSSD). Alespoň to uvedl na svém facebookovém profilu. V průvodci se totiž například o Kuřimi hovoří jako o specifické variaci pracovního tábora, v Blansku pak na vás prý dýchne nicota, prázdnota a deprese. A to není vše.

Michal Hašek je zděšen. Toto vyšlo z brněnského magistrátu za veřejné peníze
Foto: KPR- Hana Brožková
Popisek: Jihomoravský hejtman Michal Hašek

„Zvláště kapitola Okolo (Around) opravdu ‚potěší‘ jihomoravské patrioty a obyvatele dotčených měst a obcí. V Blansku, Kuřimi či Velkých Pavlovicích obzvlášť,“ podotkl k dílku, jež podle něj vydalo statutární město Brno prostřednictví svého turistického informačního centra. 

„Partička brněnských autorů spřízněných s radnicí je asi spokojena, že pozurážela (z veřejných peněz) své sousedy... Tohle se vážně nepovedlo, nejde bohužel o aprílovou recesi, průvodce je k dispozici zájemcům v prodejních místech turistického informačního centra...“ rozepsal se dále Hašek a uvedl, že je mu docela líto Blanska, Kuřimi i vinařských obcí v Jihomoravském kraji. 

„Vidím to na společný postup měst a obcí ‚poeticky‘ vykreslených v novém průvodci vůči vedení Brna a minimálně na omluvu Rady města Brna, tohle už přece nemůže projít ani s krytím mediálních odchovanců FSS napříč brněnskými redakcemi...“ uzavřel svůj příspěvek Hašek a přiložil příslušné stránky.

Celý příspěvek:

Pěknou neděli, jsem v totálním šoku z nového průvodce pro turisty TO JE BRNO, který vydalo statutární město Brno prostřednictvím své organizace TIC (turistické informační centrum). Zvláště kapitola Okolo (Around) opravdu „potěší"“jihomoravské patrioty a obyvatele dotčených měst a obcí. V Blansku, Kuřimi či Velkých Pavlovicích obzvlášť. Partička brněnských autorů spřízněných s radnicí je asi spokojena, že pozurážela (z veřejných peněz) své sousedy... Tohle se vážně nepovedlo, nejde bohužel o aprílovou recesi, průvodce je k dispozici zájemcům v prodejních místech TICu... Je mi docela líto Blanska, Kuřimi, vinařských obcí v Jmk... vidím to na společný postup měst a obcí „poeticky“ vykreslených v novém průvodci vůči vedení Brna a minimálně na omluvu Rady města Brna, tohle už přece nemůže projít ani s krytím mediálních odchovanců FSS napříč brněnskými redakcemi...

reklama

autor: vef

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Debakl Nerudové. „Nemá na to. Ještě že není prezidentka.“ Po debatě se jedna hvězda rozjela

20:25 Debakl Nerudové. „Nemá na to. Ještě že není prezidentka.“ Po debatě se jedna hvězda rozjela

Vystoupení Danuše Nerudové v superdebatě lídrů kandidátek do eurovoleb jako „historický debakl“ zhod…