Migrant z Afriky si dál pár piv a šel „na holky“. Byl prý velmi brutální, vyhrožoval smrtí a nakonec zapíral

13.05.2017 15:48

Už je to poněkud obehraná písnička, ale německé soudy tento týden řešily další z mnoha případů znásilnění, za které nesou odpovědnost migranti. Také pachatel tohoto brutálního sexuálního zneužití má jistotu, že se ve vysněném Německu zdrží dalších několik let.

Migrant z Afriky si dál pár piv a šel „na holky“. Byl prý velmi brutální, vyhrožoval smrtí a nakonec zapíral
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Migranté se navzájem učí francouzsky

Sedmatřicetiletý migrant z Ugandy se před okresním soudem v Landshutu konečně přiznal ke znásilnění, které spáchal ve čtyřicet kilometrů vzdáleném Freisingu. Terčem jeho zvrhlých choutek se stala místní devětadvacetiletá obyvatelka, která se 11. září loňského roku vracela na kole z návštěvy své přítelkyně. Jak se několik minut po usednutí na kolo ukázalo, na tuto cestu domů bohužel nikdy nezapomene.

Když míjela zdejší sportovní hřiště, zastoupil jí cestu zjevně opilý muž. Stoupl si přímo před kolo a chytil jeho řídítka. Přestože dala žena jasně najevo, že má velký strach, násilník tomu nevěnoval pozornost a i nadále se projevoval agresivně. Černošský migrant dal ženě jasně najevo, že s ní chce mít sex. Strhl ji z kola a odtáhl ji do zeleně poblíž hřiště. Tam ji jednou rukou přitiskl k zemi a druhou rukou ji sundal kalhotky.

Celý text v němčině najdete ZDE.

Oběť se všemi silami bránila a hlasitě křičela. Migrant jí však začal vyhrožovat, že má u sebe zbraň a zabije ji. Poté bezbrannou a vyděšenou ženu bez okolků sexuálně zneužil. Žena však i nadále křičela a Uganďan se dal po dokonání svého děsuplného činu na útěk. Byl nicméně do pár minut zajištěn policí a poslán do vazby. Druhý den ráno se ke znásilnění nechtěl znát. Připustil pouze, že se s ženou setkal a ona s ním do křoví odejít nechtěla. Znásilnění a výhrůžky smrtí ale popřel.

Svůj názor změnil na začátku soudního procesu, kdy se bez dalších podrobností ke všemu přiznal. Jak bylo u soudu řečeno, oběť byla i týdny po znásilnění v hlubokém psychickém šoku a zhroutila se u výslechu. Vzhledem k tomu se u soudu osobně neobjevila. Téměř dva měsíce nemohla chodit do práce a i nyní, po osmi měsících od traumatické zkušenosti, je stále v péči psychologa. Obžalovaný před soudem ovšem neprojevil ani kapku soucitu nebo lítosti.

S ohledem na počáteční zapírání a brutalitu, s jakou se černošský migrant znásilnění dopustil, nemůže očekávat žádnou shovívavost. Soudce Oliver Dopheide médiím sdělil, že v telefonickém rozhovoru sdělil obhájci násilníka, že v případě přiznání mu bude udělen trest ve výši čtyř až šesti let. To se také stalo a soudní proces tak spěje ke svému závěru. Vzhledem k výše uvedenému nehrozí průtahy související s odvoláním jedné nebo druhé strany.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…