Migranti grilují psy, Židy mlátí páskem. Ale když protestujete, levičáci začnou křičet a pískat. Opravdu drsné video známého amerického pravičáka

04.08.2018 20:49

Paul Joseph Watson, americký internetový pravičák, známý především tím, že často a s oblibou reaguje na nejrůznější nápady a akce liberální levice, se ve svém nejnovějším videu zveřejněném na facebookové stránce Středoevropan.cz svérázně vyjádřil na téma migrace. Upozornil, že půl milionu lidí v Jižní Koreji podepsalo petici za odmítnutí muslimské imigrace do jejich země, jelikož se obávají, aby u nich nenastala podobně kritická situace jako panuje v Evropě. Řadu hrůzných případů to dokazujících se Watson rozhodl připomenout.

Migranti grilují psy, Židy mlátí páskem. Ale když protestujete, levičáci začnou křičet a pískat. Opravdu drsné video známého amerického pravičáka
Foto: repro youtube.com, tan
Popisek: Rvačky afrických migrantů ve Švédku jsou na denním pořádku

„Nebuďme jako Evropa“ či „Falešní uprchlící, jděte domů“ stálo na některých z transparentů, které s sebou nesli protestující v jihokorejských ulicích. Tuto masovou reakci vyvolal prý příjezd tísícovky jemenských muslimů, kteří jako turisté dorazili do malého ostrovního letoviska a pak zažádali o azyl. „Hodně mladých žen je proti tomu, uprchlící prý znásilňují i desetileté dívky,“ vyjádřil své obavy z příchodu migrantů jeden z dotazovaných Jihokorejců. „Vidím je všude, v mé čtvrti, tam je totiž migrační úřad. Ženy i důchodci jsou vyděšení,“ připojil se další.

Mladá Jihokorejka pak vysvětlovala, proč se i ona rozhodla národní petici proti uprchlíkům podepsat. Vadí jí například, že jsou migranti do její země vpuštění bez pořádného prověření a považuje to za velmi nebezpečné. Nejmenovaný jihokorejský profesor na dotaz, proč je proti islámské imigraci, odpověděl, že jeho hlavní obavou jsou pedofilní otrokářské gangy, terorismus a to, že se muslimové neintegrují. „Viděli jsme v TV, kolik problémů to působí, když země jako Německo a Velká Británie přistupují k imigraci uvolněně, společnosti to působí velké škody,“ dodal.

Jeho obavy Watson potvrdil, když na jeho slova navázal s tím, že skutečně byly -náctileté dívky znásilněny a škrceny migranty v Německu. „Když se navíc AfD pokoušela o minutu ticha za tyto oběti, v parlamentu byla vypískána a překřikována levičáky a členy Strany zelených,“ dodal Watson s tím, že mladá dívka-prouprchlická aktivistka byla unesena a zavražděna marockým migrantem v Německu.

Dále poukázal i na to, že křesťanské dívky byly mláceny, šikanovány a ponižovány ve školách po celém Něměcku a například ředitel jedné takové školy prý řekl, že řešením takové situace je zakrýt si obličej hidžábem. Předseda německé asociace pro učitele prý varoval před nárůstem antisemitských útoků a před šířením videí Islámského státu v německých školách. „Angela Merkelová v roce 2011 sdělila, že je potřeba si přiznat, že úroveň kriminality páchané migranty je obzvláště vysoká,“ připomněl Watson, jenž proto kroutil hlavou nad tím, že poté k nim Merkelová pozvala dva miliony migrantů.

Média v souvislosti s tím často obviňovala Donalda Trumpa ze lhaní, když sdělil, že Německo má problém s kriminalitou a on nemůže proto dopustit, aby se něco takového pod jeho vedením dělo v USA. „Devadesát procent násilné kriminality podle oficiálních statistik vlády je možné přisoudit migrantům,“ upozornil Watson s tím , že zločinnost imigrantů vůči německým občanům vzrostla o třiadvacet procent během jednoho roku.

Připomněl také incident, kdy německá policie v panice uprchla, když dvě stě migrantů dělalo nepořádek poté, co se pokusila deportovat falešného žadatele o azyl, nebo také ponižování a bití Židů páskem v ulicích Berlína. „Německo také zavádí pohlavní segregaci, aby uspokojilo své obyvatele. Němcům také bylo poraděno, aby se pobodání od migrantů vyvarovali tím, že si je nepustí příliš k sobě.“ Dále zmínil, že ve Španělsku byli studenti vyhození ze svých pokojů, aby migranti, kteří dorazili na lodi Aquarius s nakažlivými nemocemi mohli být ubytováni. „Migranti v Itálii také grilovali psy, protože je to podle nich normální tam, odkud pocházejí,“ řekl zhrozeně Watson.

Ve Švédsku prý například policie radila ženám, aby nevycházely ven v noci, pokud se chtějí vyhnout znásilnění. „1400 nezletilých holandských dívek bylo ročně nuceno do sexuálního otroctví ‚muži migrantského původu‘,“ upřesnil Watson. A zmínil i to, že třiadevadesát procent sexuálních zločinů páchali ve Finsku migranti z islámských zemí. Watson ve svém videu dále zmiňuje nespočet dalších odstrašujcícíh zločinů spáchaných migranty.

„Raději se ani neptat, proč německý vicekancléř říká, že uprchlíci přicházející do Německa jsou větší Němci než opravdoví Němci, kteří kritizují vládní imigrační politiku,“ nestačil se divit Watson. A doplnil, že to vypadá, že v Německu zakážou i youtubová videa pojednávající o problémech s migranty. „Bude lepší také se neptat, proč se křesťanští uprchlíci vracejí do Sýrie, protože je šokuje, kolik muslimských migrantů v Evropě podporuje ISIL,“ poznamenal.

„Naše populace vymírá, potřebujeme dělníky a daně platící pracanty, ale například pětaosmdesát procent uprchlíků v Nizozemsku bylo nezaměstnaných po 4 letech a více než polovina příjemců sociálních dávek v Německu je imigrantského původu,“ uvedl Watson. „Osmapadesát procent sociální podpory jde ve Švédsku jen imigrantům,“ dal za příklad americký internetový pravičák.

„Opravdu tomu nerozumím, proč by pak 500.000 Jihokorejců, kteří podepsali zmíněnou petici, mělo chtít, aby něco z toho přišlo do jejich země. Asi nevěří v toleranci, diverzitu a lidská práva, Nebo tomu, že by svou kulturu měli obětovat na oltář politické korektnosti. Musí přece věřit – a to je skutečně šokující – v integritu hranic, zákona a tomu, že Jižní Korea by měla zůstat Jihokorejská! Dokážete si představit něco víc rasistického?“ uzavřel s notnou dávkou ironie Watson.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…