Milan Knížák tepe opozici. Slušný člověk s Babišem nevyjednává, jste srabi! Vyměnit za Marťany

02.03.2021 21:55

Profesor Milan Knížák láme hůl nad českou politickou scénou, která podle něj v koronavirové krizi ukazuje jen to, že nestojí za nic. Opoziční politici se prý bojí odpovědnosti, proto chtějí nechat vládnout Babišovu „neschopnou, neuctivou a neprofesionální vládu“ až do voleb.

Milan Knížák tepe opozici. Slušný člověk s Babišem nevyjednává, jste srabi! Vyměnit za Marťany
Foto: Hans Štembera
Popisek: Milan Knížák

„Slušný člověk s Babišem nejedná. Naše politické strany ukazují, že nemají žádnou hrdost a už vůbec žádnou odvahu. Už jednou jsem napsal, že bychom je měli vyměnit za Marťany, ale Marťanů se nedostává,“ rozčiluje se při pohledu na aktuální politcké dění profesor.

Na české politické scéně jen marně hledá osobnost, která by po volbách mohla Babiše vystřídat na postu ministerského předsedy. „Nedovedu si představit, kdo by měl složit příští vládu, poněvadž nikdo z opozičních stran nedává naději na dobrého premiéra, od kterého se pak odvíjí složení vlády,“ dodává zklamaně.

Opoziční politici jsou podle jeho soudu příliš pasivní. „Jsem přesvědčen, že právě v této době je nutné ukázat schopnost jasných řešení. Spekulovat o přicházejících volbách a nechat Babiše s jeho kohortou libovolně řádit jsou projevy slabochů a neschopných politiků,“ říká Knížák.

Současné zástupce české politické scény proto hromadně označil za „sraby“. „Ve středověku stával v čele vojska král a také první umíral. Takoví lidé už dnes nejsou. Technická revoluce vítězí a utíká nám mílovými kroky. Lidské mravy vyvanuly. Politici, jste srabi,“ konstatuje.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…