Milan Kohout: Vychcaní Evropani, zase skuhráte. Bezruké děti zabité vašima bombama jsou vám u...

23.03.2016 7:55

KOHOUTA DO KOUTA Neortodoxní pohled na včerejší útoky v Bruselu nabízí performer a pedagog Milan Kohout. V rámci své pravidelné rubriky na ParlamentníchListech.cz se na rozdíl od ostatních komentátorů rozhodl promluvit nám, Evropanům, do duše.

Milan Kohout: Vychcaní Evropani, zase skuhráte. Bezruké děti zabité vašima bombama jsou vám u...
Foto: Archiv M. Kohouta
Popisek: Milan Kohout

Anketa

Kterému vrcholnému představiteli EU věříte?

0%
0%
1%
hlasovalo: 29414 lidí

Jak se díváte na teroristické útoky v Bruselu? A obecně, jak se díváte na jakékoliv teroristické útoky způsobené džihádisty?

Evropa se chová jako rozmazlený smrad ze zbohatlické rodiny. 

Zase skuhrá, jak je nevinná a nechápe, proč na ni ti barbaři útočí a vyhazujou se do vzduchu v jejím samotném centru dobra, lásky a demokracie. 

Evropa si zase vztekle a zběsile myje ruce, aby je měla bělounké jako dnes již neexistující sníh. Myje si je až do úplného oblbnutí sebe sama, mydlí si ruce navoněnejma mejdlama ze svejch milovanejch supermarketů, mejdlama vyráběnejma z rozemletých kostí otroků ze svých ekonomických kolonií, mejdlema zabalenejma do sta prodejních kapitalistických obalů s natištěnými znásilněnými slovy o prospěšnosti mytí si evropských rukou. 

Anketa

Existuje Bůh?

45%
55%
hlasovalo: 16933 lidí

Vždyť naše bolest je přece výjimečná, naše matky trpí větší bolestí nad svými zabitými dětmi než kdekoliv jinde. To musí každý ve zbytku světa pochopit, jestli vyznává demokratické hodnoty. Tam daleko od nás a našeho navoněného světa jsou přece matky zvyklé hledět s prázdnotou v srdci na své beznohé a bezruké umírající děti zabité našimi bombami. To protože nejsou vyvolené naším nejdokonalejším bohem a jejich děti jsou jen podřadnými živočišnými druhy. Ty vzdálené mámy jsou nám, skvělým a úžasně vychcaným Evropanům, naprosto u prdele. 

Světe, trp za nás, tak jak za nás trpěl náš a námi vymyšlený a námi dnes a denně v našich chrámech líbaný a oprašovaný Ježíš.

To pokrytecké skuhrání západní civilizace je mně odporné. 

Proč se konečně některý z těch našich hnusných a vychcaně se pozic držících politiků nezeptá, proč nás ti teroristé nenávidí?

Před časem jsem si za své Spoluameričany myl ruce na místě bostonských teroristických útoků. 

Asi s mísou vody vyrazím i do Bruselu.

Publicista Daniel Veselý poznamenal, že mnohem více lidí umírá při pokusu o přeplavání Středozemního moře. Předpokládám, že vy tuto poznámku nepovažujete za nepřípadnou...

Samozřejmě že Evropa nechce počítat počet utopených uprchlíků, a naši „demokratičtí“ politici neustále žvaní cosi o nutnosti ochrany hranic naší pokrytecké „Unie vychcaných“. Ale do prdele, ptal se někdo těch lidí v Iráku, Lybii, Afghánistánu a dalších zemích, jestli jsme měli a máme od nich povolení porušit jim jejich hranice při našich zběsilých, arogantních válečných bombových vražedných výpravách, které měly a mají v plánu je opět zotročit a vyrabovat jim jejich přírodní a lidské bohatství.

Na druhou stranu, občané v diskusi Danovi vyčetli, že oni za válku v Sýrii ani jinde nemohou (to USA) a že uprchlíci nejsou nuceni přeplavat Středozemní moře. Co vy na to?

To je takzvané pokrytectví občanské společnosti. To opravdu všichni tito „nevinní“ občané zapomněli, že jsme při všech těch drancovacích válkách z poslední doby stáli za sukněmi naší nové velké matky Ameriky? To jsme se nepodívali na naše ruce, jak jsou zacákané krví dětí z napadených zemí, do kterých jsme chtěli exportovat naši pokryteckou společnou „demokracii“? To opravdu zapomněli, že naši kšeftaři, pardon, „podnikatelé“ se zbraněmi, dodávali a dodávají zbraně do všech těchto konfliktů, abychom si za utržené peníze koupili ty banány tržní svobody?  

Jak vnímáte práci českých médií za necelý rok tzv. uprchlické krize?

Česká média až na výjimky omílají společnou mantru o naší nevinnosti a o tom, že je třeba namířit prst na toho či onoho reprezentanta naší mravně shnilé západní křesťanské civilizace. Ve světě mediálních teorií se tomu říká BIAS, neboli zaujatost. Studentům vždy říkám, ať se vyvarují čtení či poslechu českých médií, neb by je to mohlo zahnat do myšlenkové klece.  

Trváte si i po včerejšku na tom, že bychom měli přijmout milion uprchlíků?

Teď to tvrdím více než předtím. Něco se musí změnit v myšlení naší civilizace, nebo skončíme naprosto tragicky a opravdu vyhyneme na vlastní sobeckou blbost. Přijmout zodpovědnost za soustavné válečné zločiny, za zločiny proti paradoxně námi definované mravnosti je jediná naděje na přežití našeho civilizačního prostoru. Prostě musíme zapomenout na naše hnusně naleštěná auta, na tašky plné klíči vycinkaných banánů, na naše masturbační chleby a hry, na naše plány na žití z cizí práce a otevřít se realitě lámání chleba.

Jak zabránit tomu, aby se mladí muslimové, jejichž rodiče či prarodiče vyrostli v Evropě, stali nástrojem džihádismu?

Když změníme ekonomický systém na nějaký sociálně spravedlivý a podílnický, tak se žádné džihády nebudou odehrávat. Já si samozřejmě přeji, aby se celé lidstvo zbavilo jednou pro vždy všech idiotských a zdravý rozum urážejících náboženství, ale v přechodné době je rovnost a vymazání ekonomických tříd jediným řešením. Bozi všech těch zasraných náboženství si sednou k jednomu stolu a nasyceni snad usnou věčným spánkem.

Angela Merkelová, Miloš Zeman, Barack Obama, Vladimir Putin... Kdo se v současné vyhrocené době chová státnicky a kdo ne?

Merkelová projevila trochu soucitu a soudnosti, Obama je do konce svých prezidentských dní zahleděn jen sám do sebe, své prázdnoty a nenažerství svých předvolebních sponzorů, Zeman je sebestředná nulička kulička uprostřed českého království a Putin je frajer, který měl odvahu se alespoň na čas postavit diktátorům trhu jak svého, tak západně imperialistického. 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Martin Huml

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …