Milé Rusko, jsi v prdeli. A my se máme dobře, oslavil výročí srpna 68 Martin Jaroš

20.08.2017 20:45

Marketingový expert pobývající v Kataru Martin Jaroš se na svém facebookovém účtu rozepsal na adresu Ruska a jeho role během okupace Československa v srpnu 1968. Rusko „válku“ s malým Českem podle Jaroše prohrálo. V Česku se totiž podle Jaroše máme ekonomicky lépe a zároveň oproti Rusku můžeme žít svobodně. „A projedeš to zas,“ vzkazuje Jaroš Rusku. „ I s tím rezidentem na hradě a s celou armádou špehounů na ambasádě,“ dodává.

Milé Rusko, jsi v prdeli. A my se máme dobře, oslavil výročí srpna 68 Martin Jaroš
Foto: Hans Štembera
Popisek: Program v horní části Václavského náměstí poukazoval na určitou paralelu se současným děním na Ukrajině a okupací Československa roku 1968

 „Milé Rusko! Jen jsem ti chtěl říct, že jsme nezapomněli, jak jsi v nás v roce 1968 napadlo, zabilo stovky našich lidí, rozvrátilo život statisícům rodin a uvrhlo nás zase na 20 do hniloby,“ píše Martin Jaroš na Facebooku zřejmě při příležitosti výročí okupace Československa vojsky Varšavské smlouvy v srpnu 1968. Následně vyjmenov soupis okupačních zločinů. „Nezapomněli jsme, že tvoji vojáci zabili například dvouletého slovenského chlapce, že jen v Praze zastřelili 15letého Karla Pariška (střelen do hlavy u Podolské vodárny), stejně starého Karla Němce (střelen do srdce tamtéž) a 16letého Miroslava Beránka (zemřel na následky průstřelu plic a žaludku, které mu v září způsobil opilý sovětský voják v Opletalově ulici),“ píše.

„Tohle všechno jste udělali s naší budoucností, s naším mládím a s našimi životy. A víš co, milé Rusko? Chtěl jsem ti říct, že ti to nevyšlo,“ svěřuje se Jaroš sociální síti. Podle Jaroše se totiž pravda ukázala. „Uplynulo 49 let, my jsme se zvedli a ty jsi pořád v té samé prdeli, ve které jsi vždycky bylo,“ píše. Dále přidává pár informací podle Jaroše „jasně, povrchních, ale o něčem vypovídajících“.

Anketa

Kdo nechce lidem platit slušnou mzdu, je darebák, řekl Zaorálek. A jestli někdo zkrachoval kvůli zvýšení minim. mzdy, neumí dle něj podnikat. Má lídr ČSSD pravdu?

41%
59%
hlasovalo: 6319 lidí

„My jsme, přes všechny tvoje snahy, prosperující země uprostřed EU a NATO. Náš HDP na obyvatele je 18 534 dolarů, zatímco ty jsi proti nám pořád chudá země s 8 838 dolary. Přes všechnu tvou pitomou ropu a přes všechny suroviny, co existujou. Tvoji chlapi můžou čekat, že umřou v 65 letech, zatímco u nás je to o 9 let víc a prudce to roste,“ vychloubá se na adresu Rusů Jaroš. Hlavní ale podle Jaroše je to, že v Česku může „člověk žít svobodně, může si říkat, co ho napadne, a rozhodně nepůjde do vězení za to, že má nějaký názor na vládu“. V Rusku je ale podle Jaroše „novinařina furt rizikové povolání a opoziční politici padají hromadně z oken jak tučňáci do vody“. Jaroš tím chtěl svých slov říci, že Rusko „tuhle válku s malým Českem nakonec stejně prohrálo“. „A projedeš to zas, i s tím rezidentem na hradě a s celou armádou špehounů na ambasádě. Dobře ti tak,“ uzavírá Jaroš svůj příspěvek. 

reklama

autor: maz

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …