Milion chvilek poslal vzkaz komunistům. „Poznámka pro KSČM: Je to vtip!“

21.12.2019 15:38

Spolek Milion chvilek pro demokracii se rozhodl vrátit úder komunistům. Poté, co předseda KSČM Vojtěch Filip naznačoval, že může existovat jistá spojitost mezi spolkem a hackerským útokem na středočeskou nemocnici, přišla odveta.

Milion chvilek poslal vzkaz komunistům. „Poznámka pro KSČM: Je to vtip!“
Foto: Hans Štembera
Popisek: Staronový předseda ÚV KSČM Vojtěch Filip

Spolek Milion chvilek pro demokracii v poslední době předal v posledních měsících řadu vzkazů politikům. Babiš dostal ultimátum, že musí vyřešit svůj střet zájmů, opozice se dočkala výzvy, aby hledala styčné body ke spolupráci, a na účet komunistů se Milion chvilek dobře baví na sociální síti Twitter.

„Milion chvilek vrací úder! Začali jsme plánovat kybernetickou odvetu vůči KSČM. Bohužel se ukázalo, že je tato mise nad naše síly. Hacknout počítače KSČM nezvládnou ani naše špičková esa. (Poznámka pro KSČM: Je to vtip!“ napsal Spolek k fotokoláži.

Vtip Milionu chvilek pro demokracii

Reagoval tak na tvrzení předsedy komunistů Vojtěcha Filipa, který naznačil, že Milion chvilek už si vyzkoušel leccos. Možná i útok na benešovskou nemocnici.

„Teď si vyzkoušeli blokádu hlavního nádraží, vyzkoušeli si kybernetický teroristický útok na nemocnici a zatím jim to prochází. Nemohu říct, že by bezpečnostní složky jednaly tak, aby svým způsobem byly schopny veřejně odpovědět na to, jak to bude vyšetřeno a jestli organizátoři budou po zásluze potrestáni,“ řekl předseda KSČM. Jeho slova přinesla ČTK.

Vykoledoval si za to trestní oznámení od studenta práv.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…