Milion chvilek udeřil na šéfa KSČM Filipa. Chystá další krok

25.01.2020 16:58

V prosinci minulého roku šéf komunistů Vojtěch Filip naznačoval, že kybernetický útok na nemocnici v Benešově může mít spojitost s aktivitami spolku Milion chvilek. Předseda spolku Mikuláš Minář žádal za tato slova od Filipa omluvu, ale předseda KSČM se k ní nemá. Milion chvilek proto chystá další kroky.

Milion chvilek udeřil na šéfa KSČM Filipa. Chystá další krok
Foto: Archiv KSČM
Popisek: Vojtěch Filip

V půli prosince minulého roku předseda KSČM Vojtěch Filip naznačil, že kybernetický útok na benešovskou nemocnici může mít spojitost se spolkem Milion chvilek.

„Tak si nazkoušeli dostat lidi na Letnou, sice trochu nafoukli počet účastníků, ale přesto se jim to podařilo, těch lidí tam bylo poměrně hodně. Teď si vyzkoušeli blokádu hlavního nádraží, vyzkoušeli si kybernetický teroristický útok na nemocnici a zatím jim to prochází,“ uvedl doslova Filip.

V rozhovoru pro Český rozhlas své tvrzení poněkud mírnil. Bránil se, že neobviňuje Milion chvilek z útoku na benešovskou nemocnici.

„Neobviňuju Milion chvilek, jen je potřeba, aby se to vyšetřilo a zjistilo se, kdo to udělal a s jakým záměrem. To je jeden z nejvážnějších problémů, co tady nastal,“ uvedl Filip.

Milion chvilek požadoval za toto tvrzení od Filipa omluvu, protože nepředložil pro své tvrzení žádný důkaz a jen spolek „lživě nařkl“. Filip místo omluvy své tvrzení zmírnil, ale Milionu chvilek to nestačí.

„Po JUDr. Filipovi jsme žádali omluvu za to, že nás lživě nařkl z teroristického kybernetického útoku na nemocnici v Benešově. Místo omluvy poslal výmluvu. Do konce ledna podáme žalobu,“ napsali členové spolku na sociální síti Twitter.

Milion chvilek podá žalobu

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…