Miloš Zeman přijede na druhou oficiální návštěvu Zlínského kraje

22.09.2014 6:18

Prezident Miloš Zeman přijede dnes na svou druhou oficiální návštěvu Zlínského kraje, kde před rokem cesty po českých a moravských krajích zahajoval. S manželkou Ivanou Zemanovou budou v 10:00 přivítáni hejtmanem Stanislavem Mišákem (ČSSD). Ve vedení Zlínského kraje je jako v jednom ze dvou regionů země Strana práv občanů, které je prezident čestným předsedou.

Miloš Zeman přijede na druhou oficiální návštěvu Zlínského kraje
Foto: Radim Panenka
Popisek: Prezident Zeman mluví se svým mediálním doprovodem

Stejně jako loni i při letošní návštěvě Zemana čekají setkání s občany, studenty a politiky i návštěvy firem. Dnešní program zahájí cestou do Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně, odkud se přesune do zlínských společností Samohýl auto a Vitar. Odpoledne prezident zavítá za studenty Univerzity Tomáše Bati a do obuvnické firmy Moleda.

V Luhačovicích se sejde se starosty

Potká se také se zlínským primátorem Miroslavem Adámkem (STAN) a na náměstí Míru s obyvateli krajského města. V úterý se Zeman vydá do Archeoskanzenu Modrá, Valašského Meziříčí, Bystřice pod Hostýnem a Chropyně, prohlédne si i vinice v Polešovicích. Ve středu se například v Luhačovicích sejde se starosty a představiteli lázeňství a zavítá také do společnosti Continental Barum v Otrokovicích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr, čtk

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…