Ministerstvo pro místní rozvoj vede vysokoškolsky vzdělaná rockerka

08.10.2014 13:45

Dnes prezident republiky jmenoval novou ministryní pro místní rozvoj. sedmatřicetiletou Karlu Šlechtovou. Agentura ČTK dnes přinesla její vizitku. Vyplývá z ní, že Šlechtová má vysokoškolské ekonomické vzdělání, dobře ovládá dva světové jazyky, základní znalost má u třech dalších jazyků. Je svobodná a bezdětná a mezi její koníčky patří rocková a metalová hudba.

Ministerstvo pro místní rozvoj vede vysokoškolsky vzdělaná rockerka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kandidátka na ministryni pro místní rozvoj Karla Šlechtová

Šlechtová se narodila 22. května 1977 v Karlových Varech. Vystudovala Ekonomickou fakultu Západočeské univerzity v Plzni, kde získala titul Ing.

Nejprve pracovala jako projektová manažerka ve společnosti Czech Business Leaders Forum (1998-2001), dále pak jako manažerka v bruselské organizaci zabývající se společenskou odpovědností firem CSR Europe (2001-2004) a jako projektová manažerka Evropského centra pro veřejnou správu (2004-2005).

Jako senior konzultantka pracovala ve společnosti Deloitte Advisory, divize Projekty EU a granty (2005-2010), později pak jako projektová manažerka České správy sociálního zabezpečení (2010-2011), ředitelka odboru přípravy programového období 2014-2020 Ministerstva pro místní rozvoj (únor 2011 - květen 2014) a naposledy jako ředitelka odboru EU fondů Úřadu vlády (od května 2014)

Kromě angličtiny a němčiny má i základní znalost francouzštiny, holandštiny a bulharštiny. Je svobodná a bezdětná, má ráda rockovou a metalovou hudbu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam, čtk

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…