Ministr Bendl prý příště na Frekvenci 1 zazpívá

19.02.2012 6:08

Ministr zemědělství Petr Bendl byl hostem sobotního pořadu Pressklub na Frekvenci 1. Kromě agendy svého resortu probíral Bendl s moderátorem Lubošem Xaverem Veselým rovněž svou hudební kariéru. Málokdo to totiž ví, ale Bendl je kromě politika také písničkář.

Ministr Bendl prý příště na Frekvenci 1 zazpívá
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Bendl

Bendl má blízko k venkovu. Chová koně a má rád tramping. Právě k trampingu patří kytara a jednoduché melodie. "Pomohl jsem nazpívat album Kamelotu "19 ztracených písní Wabiho Ryvoly"," přiznal Bendl. "Wabi byl kladeňák jako já, takže jsem k tomu měl blízko." Ke spolupráci na albu si Bendla přizval Roman Horký.

"Ty písničky dostaly strašně krásnou barvu, hrají tam jen dvě kytary a je to takové navrácení se k trampské tradici," popsal Bend album. "Je to krásné připomenutí Wabiho." Moderátor se ministra zeptal, zda příště, až k němu do studia přijde na rozhovor, by mohl přinést také kytaru, něco zahrát a zazpívat. Ministr souhlasil, prý s tím vůbec nemá problém. A Veselý zajásal. Další setkání se prý proto chystá iniciovat co nejdříve.



Celý záznam rozhovoru naleznete na oficiálních stránkách Frekvence 1, a to ZDE

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

reklama

autor: par

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

8:21 Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

Ani nenastoupil. Německý europoslanec Markus Pieper měl reprezentovat v EU malé a střední podniky. J…