Ministr Herman si na vás našel čas i na Štědrý den. Tady jsou jeho odpovědi

24.12.2015 17:17

Z PROFILŮ Ministr kultury Daniel Herman (KDU-ČSL) se i na Štědrý den rozhodl odpovídat čtenářům ParlamentníchListů.cz na jejich dotazy.

Ministr Herman si na vás našel čas i na Štědrý den. Tady jsou jeho odpovědi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr kultury Daniel Herman

„Izraelský profesor Šlomo Sand dokazuje, že stále více nasouvaný pojem židokřesťanství je nesmysl, že mnohem logičtější je pojem židoislám. Kdy se přejmenuje KDU-ČSL konečně na ŽDU-ČSL?“ ptá se čtenář a dodává, že pro Hermana jakožto duševního i tělesného židochazara bude jistě ŽDU příhodnější. „Je mi vás líto, že i o Vánocích jste plný hořkosti,“ zareagoval Herman a popřál čtenáři pěkné svátky a alespoň trochu radosti v srdci. 

  • Otázku i s odpovědí najdete ZDE

Další čtenář uvedl, že nedovede pochopit, jak je možné, že KDU-ČSL figuruje ve vládě tohoto zbytku Československa. „Vaše názory jsou přece mnohem blíže dnešním opozičním politickým stranám, jako je ODS či TOP 09, nebo i zeleným, či LESu. Nepřipadáte si dnes, ač většinou křesťané, jako politické prostitutky?“ ptá se čtenář. 

„Jako politická prostitutka si opravdu nepřipadám. Jsem přesvědčený, že role KDU-ČSL v současné vládě je důležitá,“ odpověděl Herman s vyjádřením pochopení, že jsou i zcela jiné názory na lidovecké vládní angažmá.

  • Otázku i s odpovědí najdete ZDE

Další čtenářka vyjádřila ministru Hermanovi jen poděkování za to, co pro nás všechny dělá. „Je málo politiků, které uznávám, a vy mezi ně patříte. Mrzí mě ta štvavá kampaň v podobě dotazů, které čelíte, ale jsem si jistá, že vás posílí a doufám, že neodradí i nadále zůstat svůj. Mějte pevné zdraví a klid v duši,“ napsala mu. 

„Děkuji za vaše slova podpory, kterých si vážím. Děkuji též za milé přání. Rád jej opětuji. I vám a vašim blízkým přeji pohodové Vánoce a vše nejlepší do nového roku 2016,“ odvětil Herman.

  • Otázku i s odpovědí najdete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…