Ministr Pospíšil udivil ve VIP zprávách: Co vidím, to sežeru

28.09.2010 21:06

Podle CVVM číslo sedm a podle agentury STEM dokonce jednička, to je aktuální pozice ministra spravedlnosti Jiřího Pospíšila (ODS) v žebříčku nejpopulárnějších a nejdůvěryhodnějších politických osobností uplynulých tří měsíců.

Ministr Pospíšil udivil ve VIP zprávách: Co vidím, to sežeru

A právě Pospíšil a jeho kuchařské dovednosti byly hlavním tématem reportáže VIP zpráv na televizi Prima. Samotní tvůrci na ni však upozornili pouze krátce a dost okrajově. "Ministr Pospíšil v kuchyni - víme, co rád jí i co rád vaří! A dnes budeme prodlužovat vlasy ...v ...salónu YES VIP :-) Martina Gavriely se na vás už těší!!!" sdělil tým VIP zpráv prostřednictvím Facebooku necelým deseti tisícům fanoušků. A nelhal.

Jiří Pospíšil, výjimečně bez saka a kravaty, stál skoro celou dobu v kuchyni u plotny a připravoval své oblíbené jídlo - špagety á la Pospíšil.

"Mám velice rád italskou kuchyni, velice rád cestuju," sdělil ministr, který pokrm připravoval v restauraci své kamarádky. "Co vidím, to sežeru, viď, Evo," obrátil se na hostitelku a vyvolal tak salvu smíchu jak od štábu Primy, tak od reportérky.

Bubílková, Šíp? Půl na půl

Dalším hostem reportáže byla také tisková mluvčí ministerstva spravedlnosti Veronika Ludvíková. Tentokrát ovšem nehájila resortní kroky, ale chutě svého nadřízeného. "Miluje dorty," přiznala.

VIP zprávy za poslední měsíc přinesly pouze dvě reportáže týkající se politiků. V té první štáb navštívil Jiřího Paroubka s chotí na chalupě ve Vranném nad Vltavou a toto pondělí právě Jiřího Pospíšila.

Samotný pořad, trvající necelých deset minut, má podle informací ParlamentníchListů.cz velkou sledovanost - přes půl milionu diváků. Právě ti jej na oficiálních stránkách televize svým hlasováním posunuli bezkonkurenčně na první místo. Moderátorkami jsou Martina Gavriely a Ivana Gottová.



Od počátku září jde již o několikátou účast vrcholového vládního představitele v zábavné show. Tou nejvýraznější zřejmě byla účast ministra dopravy Víta Bárty u Jana Krause, taktéž na televizi Prima. Televize Barrandov pro změnu minulou neděli odvysílala zábavný rozhovor kandidátky na primátorku Prahy Markéty Reedové se Zuzanou Bubílkovou v rámci Politické střelnice.

Zcela jinou strategii zvolil Karel Šíp ve své Všechnopárty na veřejnoprávní ČT. Do ní si totiž od začátku letošního roku nepozval jedinou politickou tvář.

Foto: Repro TV Prima

Média a politici:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…