Ministr obrany Stropnický rozjímá nad problémy erekce. Těla i ducha

19.07.2015 21:51

Šéf resortu obrany Martin Stropnický se nestačí divit, co se to při parném létě děje v českém veřejném prostoru. Komunistický poslanec Jiří Dolejš se fotí takřka nahý, děti v České televizi vidí reklamy ujišťující je o tom, že po jedné pilulce bude muž ihned připraven k výkonu, a na Václavském náměstí se stačí zaposlouchat do projevů demonstrantů, aby se vám krev nahnala prakticky kamkoliv a tam ztuhla.

Ministr obrany Stropnický rozjímá nad problémy erekce. Těla i ducha
Foto: Martin Šťastný
Popisek: Martin Stropnický

„Je neděle, okurková sezona v takovém proudu, že se poslanec Dolejš musí vyfotit nahý, aby zaujal svými strategickými názory, a tak si snad můžu dopřát malou úvahu. Nevím, jestli jste si toho všimli, ale český veřejný prostor je zavalen prostředky, které z muže udělají vmžiku divocha. Opravdu není před těmi pilulemi úniku. Všude se nám vnucují zaručené preparáty, které povislého taťku přetvoří v řádivého ramlíka,“ konstatuje s trochou nadsázky ministr.

Poněkud méně pochopení už má pro to, že reklamy o připravenosti mužů k výkonu vysílá Česká televize i v čase, kdy ji mohou bez problémů sledovat děti. Co má takový rodič říct, když se ho děti na smysl reklamy zeptají.

Nicméně nemáme klesat na duchu. Kdyby se nám snad zdálo, že nepomáhají ani ony zázračné pilulky, stačí  zajít  na demonstraci na Václavském náměstí a vyslechnout si „duchaplné projevy“ vystupujících řečníků, a to vám pravděpodobně krev rozproudí, možná až příliš.

„Procento Casanovů možná malinko klesá. Je ale vrchovatě vyváženo počtem Einsteinů. Částečná a domnělá ochablost těla je tak kompenzována zcela průkaznou erekcí ducha. Proto hledím do budoucna s lehce natvrdlým optimismem,“ uzavírá ministr.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…