Miroslav Kalousek mrazivě o své smrti. A jde také o jeho peníze

12.09.2018 12:01

Předseda poslaneckého klubu TOP 09 Miroslav Kalousek se na svém twitterovém účtu vyjádřil ke své náhlé zdravotní příhodě, která jej minulý měsíc notně potrápila.

Miroslav Kalousek mrazivě o své smrti. A jde také o jeho peníze
Foto: Hans Štembera
Popisek: Protest proti Babišově vládě podporované komunisty před budovou sněmovny. Když mezi demonstranty zavítal Miroslav Kalousek dočkal se vřelého přijetí za skandování svého jména

„Dnes večer zahajuje Dvořákova Praha, těším se. Při kartáčování smokingu mě tak napadlo, že už jsem ji letos slyšet nemusel... Važme si každé hezké chvilky. Nikdy nevíme, zda není poslední,“ napsal sedmého září na svůj twitterový účet Kalousek.

Jak zaznamenaly ParlamentníListy.cz při návštěvě jednoho z festivalových koncertů v pražském Rudolfinu, Kalousek je stříbrným mecenášem festivalu. (Pravidla festivalového mecenášství ZDE)

Anketa

Chcete, aby Česko dočasně přijalo 50 dětí ze Sýrie, jak navrhuje europoslankyně Šojdrová?

5%
95%
hlasovalo: 14273 lidí

Jedenáctý ročník mezinárodního hudebního festivalu Dvořákova Praha byl zahájen v pátek kantátou Svatební košile. Ve zcela plné Dvořákově síni pražského Rudolfina diváci vestoje aplaudovali sólistům: sopranistce Kateřině Kněžíkové, tenoristovi Richardu Samkovi a barytonistovi Svatopluku Semovi. Ti se představili společně s Českou filharmonií, Českým filharmonickým sborem Brno a sbormistrem Petrem Fialou. Dirigování se ujal Jakub Hrůša. Původním zakladatelem festivalu je hudební producent Vladimír Darjanin.

Předseda poslaneckého klubu TOP 09 Kalousek se zotavuje z několikahodinové operace dutiny břišní. Zákroku se podrobil v pražských Střešovicích v srpnu. Podle Kalouskova spolupracovníka Ondřeje Jakoba exministr financí musel na operaci kvůli akutnímu problému s tenkým střevem. Zákrok byl úspěšný.

„Musím s vděčností poděkovat akceschopnosti pražské záchranné služby i zdravotnickému personálu ve Střešovicích, protože to samozřejmě mohlo dopadnout daleko hůř, taky jsem už nemusel sledovat nic,“ řekl poté Kalousek iDNES.cz.

Původní text ZDE

Kromě Dvořákovy Prahy se dnes Kalousek věnoval také Pirátům a článku na Novinkách.cz, že strana couvá z podpory zdanění církví. „Piráti chtějí analýzu. Když odhlédnu od faktu, že je to couvací manévr, tak vládní analýza musí existovat. Andrej Babiš tvrdí, že náhrady církvím jsou předražené o 54 mld. Celková finanční náhrada je 59 mld. Odkud to premiér vzal? Z analýzy, nebo zase lhal?“ ptá se Kalousek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…