Miroslav Sládek po volbách: Zvolili jste vyložené idioty. Babiš odírá zaměstnance. A nakonec přidal něco o čpícím miliardáři Sorosovi

10.10.2016 20:53

Z PROFILŮ Miroslav Sládek se pustil do sepisování odpovědí pro čtenáře serveru ParlamentníListy.cz. Tvrdě zaútočil na vítěze krajských voleb Andreje Babiše (ANO), ale nijak zvlášť nešetřil ani premiéra Bohuslava Sobotku (ČSSD). Stranou jeho pozornosti však nezůstali ani samotní voliči. Když mohou opravdu něco změnit, sedí raději doma, a dají tak prostor idiotům.

Miroslav Sládek po volbách: Zvolili jste vyložené idioty. Babiš odírá zaměstnance. A nakonec přidal něco o čpícím miliardáři Sorosovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

„Jsem velmi zklamán nynějšími volbami do krajů! Nejen tím, jak dopadly, ale také nad účastí voličů, našich spoluobčanů! To je katastrofa! Skoro 2/3 potenciálních voličů NEPŘIŠLY SI ZATÍM SVOBODNĚ ZVOLIT SVÉ ZASTUPITELE! Je jim vše lhostejné! Myslím si, že již začínáme být necitliví, apatičtí a již smíření se vším jako ve státech, kde kapitalismus je již zakořeněn tak, že lidem je již vše jedno! Jaký máte Vy názor?“ ptal se Miroslava Sládka pan Michal Sandr.

Když tak málo lidí chodí k volbám, tak by snad volby ani nemusely být, podle občana stejně jen připomínají šaškárnu. Všechny politiky si prý nakonec stejně „srovnají do latě“ úředníci z Bruselu a v České republice bez voleb by aspoň zbyly peníze pro lidi, kteří je potřebují.

Další otázky a odpovědi naleznete zde.

Sládek v odpovědi sáhl k příkladu z Agrofertu Andreje Babiše (ANO). „Zaměstnanci Babiše si stěžují, jak je sdírá. Doslova nadávají, kudy chodí. Když ale mají potom možnost dosáhnout změny, vůbec nejdou k volbám, anebo dokonce volí Babiše, protože se bojí, že umí číst myšlenky. Živnostníci se připravují zavřít krám, a když mají možnost to změnit, zůstanou doma. Obrovská masa nespokojených zůstala doma a rozhodování svěřila do rukou vyložených idiotů,“ udeřil politik, jenž býval v 90. letech minulého století hodně známý.

Ostrou kritikou voličů však neskončil. „Co je potom horší, já opravdu nevím. Bohužel se splnila předpověď, že každá takzvaně vlastenecká strana půjde do voleb sama a všechny dohromady půjdou po volbách do háje. Na tom nic nemění nějaké dílčí úspěchy, protože ty jen odhalují, že jim nejde o nic jiného, než si zajistit pravidelný příjem. Žádný program, žádné ideály. A také nic neprosadí, přesně tak, jako to bylo za uplynulé tři roky. Teď se budou pár měsíců opájet rádoby úspěchem, utvrzovat se v nadějích na výsledek parlamentních voleb a dále tříštit síly, tak aby v parlamentu propadli opravdu všichni,“ rýpl si do celé řady politických subjektů.

Pro příští volby je třeba mobilizovat ty voliče, kteří nedorazili ke krajským volbám. Jinak bude o osudu celé země rozhodovat ta část populace, které nevadí, že tu máme „bohatce“, který si ze státu dělá kolonii a obyvatele republiky prý krmí odpadem. Nevadí jim, že politici jezdí na Ukrajinu, nebo ještě lépe se nechávají bičovat a jezdí si z Brna do Vídně i víckrát za den. Tato slova mířila proti Andreji Babišovi nebo proti Matěji Hollanovi z hnutí Žít Brno, které na jihu Moravy kandidovalo společně s TOP 09.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Pokud jde o dění na Ukrajině, i tady má Sládek poměrně jasno. „Ukrajina je typický příklad zvenčí financovaného převratu, tuším, že oranžové barvy. Z toho čpí Soros na dálku,“ napsal na adresu slavného miliardáře Sládek.

„Šlo jen o to, přiblížit NATO k hranicím Ruska. Nyní vládnou na Ukrajině oligarchové a mafiánské gangy. Nejhorší na tom je, že stejný model je soustavně připravován tady. Krym vždy patřil a patří Rusku, tam není o čem diskutovat. Všechny změny byly dělány bez ohledu na přání obyvatel za komunistického režimu, je tedy načase tyto problémy odstranit,“ pokračoval v popisu svého pohledu na situaci čtenáři, jenž chtěl znát Sládkův názor na krizi na východ od našich hranic.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …