Miroslava Němcová: Kubera je nenahraditelný. Bude se mi stýskat

20.01.2020 13:37

Po nečekaném tragickém úmrtí předsedy Senátu Jaroslava Kubery (ODS) jsou sociální sítě plné dojemných vzkazů od ostatních politiků napříč spektrem. Vyjádřil se i ministr vnitra a předseda ČSSD Jan Hamáček, podle kterého byl Kubera poctivý chlap a vtipný společník. Miroslava Němcová si myslí, že Kubera je nenahraditelný a jí osobně se bude moc stýskat.

Miroslava Němcová: Kubera je nenahraditelný. Bude se mi stýskat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslav Kubera

Hamáček vzkázal, že i když s Kuberou často politicky nesouhlasil, lidsky vycházeli dobře. „S Jardou Kuberou jsem v mnohém nesouhlasil, ale byl to autentický politik, poctivý chlap i skvělý a vtipný společník. Je mi to moc líto. Upřímnou soustrast všem jeho blízkým,“ napsal na Twitteru.

 

 

Přidala se také Kuberova stranická kolegyně Miroslava Němcová, podle které byl Kubera nenahraditelný. „Zemřel Jaroslav Kubera, veselý člověk, předseda Senátu – Upřímnou a hlubokou soustrast celé rodině. Měla jsem ho ráda a vážila jsem si ho. Byl svůj a jeho humor lidi sbližoval. Na jeho příkladu lze vyvrátit výrok, že každý je nahraditelný. Bude se mi po něm stýskat,“ napsala sklíčená Němcová.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…