Místo hokeje pacienti s kovidem. PPF nabídla Prymulovi O2 arenu

20.10.2020 18:46

Skupina PPF Petra Kellnera nabídla Ministerstvu zdravotnictví zadarmo k dispozici O2 arenu a O2 universum. Obě haly mají dostatečné zázemí pro umístění pacientů s covidem-19, kteří mají těžký průběh. Skupina to uvedla na Twitteru.

Místo hokeje pacienti s kovidem. PPF nabídla Prymulovi O2 arenu
Foto: red
Popisek: Majitel skupiny PPF Petr Kellner

Anketa

Souhlasíte s nařízením nosit roušky venku?

57%
43%
hlasovalo: 15305 lidí

Skupina PPF nabídla v úterý na Twitteru Ministerstvu zdravotnictví k využití O2 arenu a  O2 universum v Praze. V obou objektech se nacházejí také velkokapacitní kuchyně a mohou vytvořit kompletní zázemí pro vážně nemocné pacienty s koronavirem.

Člen představenstva Vladimír Mlynář na Twitteru ještě doplnil, že arenu nabídla společnost státu zdarma. Velikost objektů tvoří dohromady 12 tisíc metrů čtverečních. „Rádi pomůžeme, snad to ale nebude zapotřebí,“ napsala skupina.

O2 arena je víceúčelová hala v pražské Libni. Využívá se pro pořádání mnoha sportovních i kulturních akcí.

Skupina PPF je investiční společnost, která vznikla v České republice. Investuje do řady odvětví od finančních služeb přes telekomunikace, biotechnologie, nemovitosti až po strojírenství. Jejím majoritním vlastníkem je Petr Kellner.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: AZy

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

16:57 Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

Japonsko a Singapur, Korea, Mexiko a Paraguay. To byly nejnákladnější cesty výborů Poslanecké sněmov…