Místo toho, abyste trestali imigrační zločiny, trestáte odpůrce islámu. Ničíte Evropu, vzkazuje bojovný novinář

15.11.2016 7:32

Místo toho, aby Evropané přísně trestali přistěhovalce, kteří se odmítají přizpůsobit prostředí, v němž žijí, jsou před soudy popotahováni odpůrci imigrace a islámu. Novinář Yves Mamou varuje, že tímto stylem se evropský kontinent brzo stane baštou islámu.

Místo toho, abyste trestali imigrační zločiny, trestáte odpůrce islámu. Ničíte Evropu, vzkazuje bojovný novinář
Foto: archív autora
Popisek: terorismus

Mamou zmiňuje, že do Evropy přicházely miliony lidí dávno před vypuknutím uprchlické krize. Nejvelkoryseji přijímalo migranty Německo, které mezi lety 2005 a 2014 takto nabralo šest milionů nových obyvatel. Velká většina nově příchozích pocházela z mimoevropských oblastí. Podobně na tom byla i Francie se třemi miliony přijatých imigrantů nebo Španělsko, které jenom v roce 2007 otevřelo hranice milionu přistěhovalců.

Migrace sama o sobě není dle novináře špatná. Problém nastává v okamžiku, kdy nově příchozí začnou početně převyšovat – zejména v důsledku vyšší porodnosti – původní obyvatelstvo. Tento trend patrně Evropu nevyhnutelně čeká, alespoň dle odhadů OSN. Mezi lety 2015 a 2050 by populační růst v bohatých zemích měli zajišťovat z 82 % migranti, což je dle Mamoua problematické, neboť většina migrantů je islámského vyznání, které je historicky konkurentem křesťanství, na němž byla vystavěna evropská kultura.

Anketa

Je naše země krásná?

6%
3%
hlasovalo: 5860 lidí

Přistěhovalectví muslimů vnímá novinář jako problém také s ohledem na chování evropských elit, které po nově příchozích tvrdě nevyžadují dodržování našich pravidel. Místo toho trestají protiislámské kritiky.

Celý komentář v anglickém originále ZDE

Ve Francii, Německu a Švédsku již dle jeho zjištění začala stále rostoucí zradikalizovaná muslimská populace měnit pravidla integrace. Migranti se prý nemusí přizpůsobovat a mohou volně šířit svoji víru a kulturní zvyky. Oproti tomu je místním přikázáno neodporovat změnám, které s sebou nese imigrace. Když se i tak snaží odporovat, politická a mediální mašinérie okamžitě začne kriminalizovat jejich „rasistické“ chování a obviňuje je z netolerance.

Mamou poukazuje i na nizozemského politika Geerta Wilderse, který stanul před soudem za to, že se snažil bránit svoji zemi před marockými imigranty, jejichž raketově rostoucí kriminalita mění Nizozemsko. Novinář zdůrazňuje, že Wildersovi hrozí roční vězení a pokuta až ve výši 7400 eur.

„Bude toto dvojí hnutí – soudní nařízení milovat islám a kriminalizace protiislámských kritiků – stačit k vyhubení veškerého odporu vůči unijní migrační politice a poslouží k islamizaci kontinentu? To uvidíme,“ konstatuje Mamou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…