Mladá Němka odmítala marockého migranta. Vše mělo děsivou dohru

16.05.2017 9:46

V Hamburgu včera začal proces s marockým migrantem, který čelí obvinění ze znásilnění mladé německé ženy. Oběť i pachatel byli v době znásilnění pod značným vlivem alkoholu.

Mladá Němka odmítala marockého migranta. Vše mělo děsivou dohru
Foto: Radim Panenka
Popisek: Migranti v hlavním městě Srbska Bělehradě

K sexuálnímu zneužití čtyřiadvacetileté Němky o deset let starším Maročanem došlo 11. prosince loňského roku kolem čtvrté hodiny ranní v baru „99 cent“. Žena se šla v Hamburgu pobavit do velmi populárního klubu se svou kamarádkou, ale nakonec si odnesla trauma na celý život. Marocký migrant Adil B. Následoval ženu na toaletu do kabinky, kterou zamkl a přinutil ženu k nechtěnému sexuálnímu styku.

Když bylo po všem, podařilo se vyděšené ženě kabinku odemknout a přivolat si pomoc. Marocký migrant byl policií zajištěn o několik chvil později. Jak odhalilo vyšetřování, pachatel měl v době spáchání trestného činu v krvi asi 2,1 promile alkoholu a jeho oběť 1,4 promile. Maročan přišel do Německa jako uprchlík v září 2015 a požádal zde o azyl. Ačkoli si loni v prosinci počínal velmi agresivně, včera se v soudní síni choval velmi tiše a skrýval svoji tvář.

Advokát oběti požádal soudce, aby byla jeho klientka vyslechnuta bez přítomnosti veřejnosti a médií. Přesto její identita médiím neunikla a jak píše server Abendblatt, k soudu se dostavila v doprovodu svých dvou kamarádek a vypadala velmi rozrušeně. U soudu žena uvedla, že Maročan s ní několik minut před znásilněním zkoušel flirtovat. I když ho rezolutně odmítla, muž byl neodbytný a stále ji obtěžoval.

Zatímco v Hamburgu si v následujících týdnech marocký násilník u okresního soudu vyslechne rozsudek, ve dvou set kilometrů vzdáleném Mindenu soud dalšího migranta, podezřelého ze znásilnění, soud teprve čeká. Devatenáctiletého migranta ze zatím blíže neurčené země zatkla policie krátce po znásilnění o tři roky mladší německé studentky. K trestnému činu mělo dojít přímo v centru města v pátek večer.

Jak otřesená dívka uvedla, něco málo před půl sedmou byla na pomezí ulic Bäckerstraße Pulverstraße obtěžována mladým migrantem. Když na jeho „vábení“ nereagovala, přitlačil ji hrubě ke zdi a odtáhl do vchodu blízkého domu. Poté dívku migrantský násilník dotlačil do sklepa, kde proběhlo samotné znásilnění. Oběť sexuálního zneužití následně o incidentu uvědomila policii, která násilníka pár minut poté zatkla a eskortovala do vazby.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…