Mladí, nadržení muslimové si jdou do Evropy pro ženy. Slavný britský filozof promluvil o tom, jak Evropa zemře na "pseudohumanismus"

24.09.2015 20:59

Konzervativní britský filozof Roger Scruton míní, že to má Evropa velmi nahnuté. Politici si prý musejí uvědomit, že se bez hranic neobejdou. Myslitel ovšem pochybuje o tom, že si to uvědomí, a Evropa, jak ji známe dnes, zanikne. Může se tak stát i v důsledku „pseudohumanismu“ nebo obrovského přebytku testosteronu u mladých muslimů.

Mladí, nadržení muslimové si jdou do Evropy pro ženy. Slavný britský filozof promluvil o tom, jak Evropa zemře na "pseudohumanismus"
Foto: Radim Panenka
Popisek: Uprchlíci před autobusovým nádražím v Bělehradě. Do Srbska denně dorazí až tisíc imigrantů, kteří chtějí do EU. Hlavně do Německa či Švédska.

„Jsem přesvědčen, že teprve až se Evropská unie probudí a uvědomí si, že hranice mezi státy jsou nezbytné – pokud se ovšem vůbec probudí, to je velká otázka, zatím to tak nevypadá –, můžeme tento problém vyřešit. Jestliže se to nestane, prostě žádná Evropa nebude, což začíná být dost reálná varianta. Protože, když to zgeneralizuji, na světě je pět miliard lidí, kteří by rádi žili v Evropě. Pokud jich jen část skutečně přijde, Evropa skončí.“ Tato varovná slova pronesl filozof v rozhovoru pro Reflex.cz.

Čím déle se bude Evropa obelhávat, a to např. i ve jménu pseudohumanismu, tím hůře pro nás. Neměli bychom totiž zapomínat na to, že se sjednocená Evropa začala rodit ve zcela jiné mezinárodní situaci, než zažíváme dnes. Dnes jsou v pohybu miliony lidí. Muži jsou prý ochotni na cestě do Evropy podstoupit velká rizika i proto, aby si na starém kontinentu mohli najít ženu. Ve svých domovských kulturách se totiž potýkají s mnohoženstvím, v němž vítězí starší a bohatí muži.

„Problémem na Středním východě je nadbytek testosteronu. Masy nadržených mladých mužů bez žen. A co ti mladí muži dělají, jak se vybíjejí? Nějak to napětí ze sebe musejí dostat. Jsou to mladí muži, kteří potřebují ženy,“ konstatoval myslitel.

Přebytku testosteronu pak přičítá i rozvrácenou Libyi a Sýrii. Kdyby měly ženy v těchto zemích stejná práva jako muži, neviděli bychom tam prý to co dnes. A dokud se tomu nějaká žena nepostaví, mnoho se nezmění.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…