Mladý Klaus se pustil do Chládka. Je to prý zdatný žák Davida Ratha

17.04.2014 21:41

Syn exprezidenta a expert ODS pro oblast školství Václav Klaus ml. se rozčílil na ministra školství Marcela Chládka (ČSSD). Ten podle Klause rychle po svém nástupu ukazuje, že je neschopný jakékoliv argumentace k problémům školství a systémové práce a místo toho se uchyluje jen k populistickým výkřikům a šíření bulvárních pomluv.

Mladý Klaus se pustil do Chládka. Je to prý zdatný žák Davida Ratha
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr Marcel Chládek

„Pan ministr by se měl začít věnovat skutečným problémům školství a neschovávat svou odbornou neznalost za šíření bulvárních pomluv,“ míní Klaus mladší a upozorňuje na vyjádření Chládka pro deník Aha!. Tam ministr školství měl tvrdit, že jako poradce na Ministerstvu školství bral peníze Klaus za nic. A to je prý lež.

Na resortu pro ministra Dobeše pracoval na minimální úvazek, popisuje svou práci Klaus, a veškerou práci prý odevzdával včas. „Dostával jsem za to cca 2 000 Kč měsíčně. Práce v komisi pro státní maturitu za ministra Fialy byla za podobně nízkou odměnu. Mimochodem členem této komise byl i pan Chládek, který tam však jako jediný nechodil,“ míní.

Celý článek ZDE.

Klaus ml. nechce spekulovat o tom, jaký byl přínos Chládkova sezení v Senátu. „A nebudu spekulovat ani o tom, jaké bylo jeho angažmá ve vedení Středočeského kraje coby náměstka Davida Ratha, kvůli čemuž chodí nyní pan Chládek vypovídat k soudu,“ píše s tím, že žádá ministra, aby zveřejnil kompletní seznam svých poradců, jakou odměnu pobírají a co přesně již za uplynulé tři měsíce vykonali.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…