Mlha a velká osobnost. Růžička našel zastání u poslankyně ČSSD

19.07.2015 20:56

Ačkoli kauza kolem Vladimíra již poněkud utichla, čtenáři serveru ParlamentníListy.cz o ni stále projevují zájem. Totéž platí o zákonu o referendu, který teprve nedávno prošel vládou. Na otázky občanů odpovídala poslankyně ČSSD Vlasta Bohdalová.

Mlha a velká osobnost. Růžička našel zastání u poslankyně ČSSD
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlasta Bohdalová

Ačkoli ještě kauza kolem někdejšího trenéra národní hokejové reprezentace a údajné korupce není dořešena, poslankyně Vlasta Bohdalová dává najevo, že pro ni představuje velkého českého sportovce. „Celá kauza  kolem pana Růžičky ukazuje na to, že kolem peněz ve sportu je spousta mlhy. A ať hodí kamenem, kdo je bez viny. Podle mě zůstává pan Růžička velkou osobností českého sportu,“ odvětila dáma.

Další odpovědi poslankyně najdete zde

Pár slov padlo také o zákonu o obecném referendu. Vláda předpokládá, že k jeho vypsání  bude třeba získat 250 tisíc podpisů. Jeden ze čtenářů se ptal, zda to není příliš mnoho. Poslankyně se domnívá, že tato hranice není nijak vysoká, jestliže si uvědomíme, že máme přibližně osm milionů oprávněných voličů. Dvě stě padesát tisíc podpisů pod peticí představuje z tohoto hlediska jen zlomek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…