Mocný ódéesák Jurečko šťouchá do vyloučeného Hrdličky: Ať si založí stranu a ukáže nám

09.08.2013 21:48

Tomáš Hrdlička, vlivný podnikatel z Prahy 10, byl dnes výkonnou radou společně s poslanci Tomášem Úlehlou a Janem Floriánem vyloučen z ODS. Na to bezprostředně zareagoval vyjádřením pro ParlamentníListy.cz, ve kterém slíbil, že ve svých politických aktivitách rozhodně nepoleví.

Mocný ódéesák Jurečko šťouchá do vyloučeného Hrdličky: Ať si založí stranu a ukáže nám
Foto: tan
Popisek: Místopředseda regionálního sdružení a člen výkonné rady ODS Roman Jurečko

„Svoji aktivitu upnu k věcem, o kterých jsme dnes mluvili, a k lidem, kteří se zachovali takto hanebně a nedemokraticky,“ slíbil, přičemž podle kontextu měl nejspíš na mysli vedení pražské regionální organizace ODS v čele s bývalým primátorem Bohuslavem Svobodou. „Opět začínám svobodně politicky pracovat,“ avizoval dále vyloučený ódéesák.  

Na Hrdličkovy plány svobodné politické práce zareagoval pro ParlamentníListy.cz místopředseda plzeňské ODS Roman Jurečko. Ten Hrdličkovi doporučil, aby své bohaté politické zkušenosti nezahazoval, ale pokusil se ODS postavit čelem.

„Napadlo mě, co teď asi bude pan Hrdlička dělat. Podle mě by si měl založit vlastní stranu a tam zúročit všechny své zkušenosti. S ní by měl jít do voleb a vyzvat ODS na souboj,“ doporučil vlivný plzeňský ódéesák.

„Tam se ukáže, co na jeho praktiky říká volič,“ uzavřel své vyjádření. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…