Moderátor ČT Kučera naložil obyvatelům ČR: Jste rasisté, kteří se vznešeně vymlouvají na strach. Muslimové jsou v této válce největší oběti

11.11.2017 20:39

Novinář známý z České televize Vladimír Kučera pořádně vyčinil Čechům, kteří se neštítí rasistických útoků proti lidem odlišné barvy pleti nebo dokonce proti dětem. Vedle toho Kučera zúčtoval s těmi, kteří odmítají pomáhat lidem prchajícím před hrůzami vraždění. Argumentují přitom tím, že uprchlíci nejsou uprchlíci, ale předvoj nadcházejícího střetu civilizací.

Moderátor ČT Kučera naložil obyvatelům ČR: Jste rasisté, kteří se vznešeně vymlouvají na strach. Muslimové jsou v této válce největší oběti
Foto: Alerion
Popisek: Česká vlajka.

Vladimír Kučera v textu na blogu Aktuálně.cz napsal, že opravdu zuří válka. Je to ale válka, ve které na obou stranách umírají muslimové. Radikální islamisté vraždí své souvěrce, kteří v hrůze utíkají. Ale my jim odmítáme v krizi pomoct.

„Jako když jsme v roce 1938 upalovali před Němci od hranic a potom Židy vyhnali ze Sokola a profesních organizací. K tomu si hlasitě pochrochtáváme, že nejsme rasisty a xenofoby, nýbrž že pouze máme strach. Vznešeně tomu říkáme úzkost, stres a frustrace. Kdo to nesdílí, je vlastizrádce,“ připomněl Kučera.

Celý článek naleznete zde

„A při tom: dětem z první třídy vyhrožují, že jim podřežou krky. Jenom proto, že ty děti nejsou bílé. Ani se neptají, zda jsou vyznavači onoho „satanského“ koránu. Jsou pouze jiné. V obludné reminiscenci si pochvalují, že ulice, v níž ona třída sídlí, se nazývá Plynárenská. Chtějí kvůli šíleným imámům zakázat lidem víru, již vyznávají v poklidu a často i v skrytu. Surově za mlčenlivého přihlížení (a zdali ne souhlasu) davu zmlátili černého muže jenom proto, že byl černý,“ doplnil naštvaný Kučera.

Obratem také dodal, že se stydí za všechny politiky, kteří něco takového rázně neodsoudili, nebo dokonce toto chování svých českých spoluobčanů ještě podporují. Stydí se prý však také za všechny muže a ženy, kteří takovéto rasistické a xenofobní chování schvalují. Především na politicích je, aby prosazovali vládu práva a nenechali promlouvat „zákon ulice“. Jestliže tohle politici dopustí, lidé se vyčerpají v nesmyslném napadání druhých.

Až přijde opravdové nebezpečí, až přijdou opravdoví teroristé, čeští občané už budou vyčerpaní a nebudou mít tolik sil, aby mohli opravdové hrozbě čelit.

„Stydím se za vás: Zemane, Babiši, Okamuro, Sobotko, Chovanče, Bartoši, Bělobrádku, Fialo, Klausové, otče i synu, stydím se i za řady dalších mužů a žen věcí veřejných. ... Nejen, že jste se báli tomu otevřeně postavit. Vy jste se klepali obavou o hlasy tak ustrašeně, že jste se to báli byť i pojmenovat. Vaše pokrytecké řeči o odsuzování hnusných činů si strčte za klobouk. Na rohu ulice vrazi o morálce káží,“ zúčtoval rozhněvaný Kučera s politiky.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…