Multikulturalisté dělají ze svých odpůrců téměř kanibaly, napsal senátor Valenta po Partii s Klausem

03.01.2016 17:04

Senátor Ivo Valenta se vyjádřil k vystoupení druhého českého prezidenta Václava Klause v nedělní Partii. Shodují se v názoru na nebezpečí, jaká přináší multikulturalismus. Musíme si prý trvat na svém, i když příznivci multikulturalismu dělají z jeho odpůrců téměř kanibaly.

Multikulturalisté dělají ze svých odpůrců téměř kanibaly, napsal senátor Valenta po Partii s Klausem
Foto: archiv senátora
Popisek: senátor Ivo Valenta

„Musím říct, že v mnoha směrech souhlasím s názory exprezidenta Václava Klause a jsem rád, že se shodujeme především v otázce nebezpečí, jež přináší multikulturalismus, který již dlouhou dobu ostře kritizuji. Přál bych si, aby se v České republice našlo ale daleko více osobností, jež se nesmíří s postupným rozbouráváním našich kulturních kořenů,“ podotýká senátor Valenta.

Měli bychom hájit své regionální tradice, a to včetně těch, které dodnes dodržujeme na Slovácku. Senátor zvolený za tento region na tom trvá.

„Ruku v ruce s tím však jde jasné NE uprchlíkům, kteří nepřicházejí proto, aby zapadli do naší společnosti, ale aby ji přetvářeli k obrazu svému, místo kostelů stavěli mešity a místo krojů oblékali burky,“ pokračuje člen horní komory Parlamentu ČR.

Spolu s Václavem Klausem Valenta prohlašuje, že se musíme bránit proti všem lidem, kteří multikulturalismus prosazují a svým odpůrcům se snaží zavřít ústa. Jak? Z odpůrců multikulturalismu dělají jeho příznivci takřka „lidojedy“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…