Muslim ve Skotsku popřál křesťanům veselé Velikonoce. A za čtyři hodiny...

25.03.2016 15:51

Server britského bulvárního deníku The Sun přinesl článek o mírumilovném muslimovi, který popřál všem křesťanům veselé Velikonoce. A o pár hodin později byl ubodán. Dva útočníci mu zasadili několik bodných ran a nechali ho vykrvácet.

Muslim ve Skotsku popřál křesťanům veselé Velikonoce. A za čtyři hodiny...
Foto: pixabay.com
Popisek: vlajka Velké Británie

Čtyřicetiletý Asad Shah byl ubodán u svého novinového stánku ve skotském Glasgow. Stalo se tak jen čtyři hodiny poté, co všem křesťanům popřál na sociální síti veselé Velikonoce. Do Velké Británie přišel z Pákistánu a chtěl s křesťany žít v míru. Po páté hodině večer to napsal na Facebook a v devět večer byl mrtev.

V minulosti se opakovaně stavěl proti násilí a tvrdil, že by všichni lidé na světě měli žít v míru. Sám ovšem zemřel násilnou smrtí. S noži v rukou ho mimo prostory jeho obchodu napadli dva muži. K útoku došlo na Minard Road. Útočníci zasadili obchodníkovi z novinového stánku několik ran a utekli. Muž postupně vykrvácel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…