Myslíte si, že soud o nošení muslimského šátku ve škole dopadl dobře? Petr Štěpánek vás brutálně vyvede z omylu

30.01.2017 19:57

Glosátor politického dění Petr Štěpánek se ještě jednou vrátil k soudu s ředitelkou zdravotnické školy na Praze 10 Ivanou Kohoutovou. Lidé, kteří si myslí, že bylo v tomto soudním sporu dosaženo velkého vítězství, by se prý měli zamyslet ještě jednou, protože nezmizel nikdo z lidí, kteří se podle Štěpánka vozili po paní ředitelce. Stále tu jsou Jiří Dienstbier (ČSSD), ombudsmanka Anna Šabatová a další. Štěpánek se proto obrátil přímo na voliče...

Myslíte si, že soud o nošení muslimského šátku ve škole dopadl dobře? Petr Štěpánek vás brutálně vyvede z omylu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Štěpánek

Pražský soud rozhodl, že ředitelka střední zdravotnické školy na Praze 10 Ivana Kohoutová se nemusí omlouvat somálské studentce za údajnou diskriminaci. Mladá žena se domáhala omluvy a odškodnění za to, že jí údajně bylo znemožněno studovat na škole, protože si odmítla sundat muslimský šátek. Soud konstatoval, že studentka nemohla na škole studovat, protože nedodala dokument, který vyžaduje zákon. Muslimský šátek soudkyně zcela opomenula a právě to je podle Petra Štěpánka veliký problém.

První háček vidí Štěpánek v tom, že verdikt není pravomocný. Žalující studentka se může proti rozsudku odvolat a pravděpodobně to udělá. A to není všechno.

„I kdyby to nakonec opravdu ‚dobře‘ dopadlo a osvobozující rozsudek se stal pravomocným, co je na tom ‚dobrého‘, že hlemýždí česká justice vláčí ředitelku školy už čtvrtým rokem po soudech, přičemž té politicko-korektní šaškárně ještě zdaleka není konec? A to vše jenom proto, že skupinka vychytralých, bezcharakterních, ‚lidskoprávních‘ aktivistů si potřebuje honit triko, kterak právě oni jsou, na rozdíl od většinové společnosti, morálně na výši a jak oni jediní to vidí správně,“ píše glosátor veřejného dění v textu uveřejněném na svých osobních stránkách.

Soud podle jeho názoru udělal chybu, když se vyhnul verdiktu na téma možnosti nosit muslimské šátky na českých školách. Štěpánek si to myslí, ačkoli má současně za to, že se i zmíněná somálská dívka stala obětí „skupinky vychytralých, bezcharakterních, ‚lidskoprávních‘ aktivistů“, jak je nazývá autor.

„Ta somálská dívka to zcela jistě nemá z vlastní hlavy. I ona je víceméně bezbranným nástrojem a hříčkou v rukou zdejších vykutálených ‚pachatelů dobra‘, kteří sledují své vlastní, zcela sobecké, a nebojme se dodat, že i vrcholně nebezpečné zájmy, když pod rouškou obrany lidských práv devastují naši anticko-židovsko-křesťanskou civilizaci. Odkud se rekrutují? Především z onoho bezpočtu darmožroutských politických neziskových organizací, které si k dovršení všeho našeho neštěstí ještě vydržujeme z vlastních daní, neboť bezskrupulózní politici typu Dienstbiera mladšího a dalších podobných výtečníků především z tzv. nové (namnoze zelené, přesněji zelenorudé) levice si je za naše peníze zřídili k prosazování svých úchylných politických cílů,“ udeřil Štěpánek.

Podle Štěpánka je třeba znovu a znovu připomínat, že za neštěstím, kterým již čtyři roky prochází ředitelka střední zdravotnické školy Kohoutová, stojí konkrétní lidé. Autor má za to, že bychom si měli zase a znovu připomínat, že za somálskou dívku mluví známý Jan Ruml. A nesmíme zapomínat ani na ombudsmanku Annu Šabatovou, kterou vybrali poslanci. A poslance si zvolili občané. A teprve u občanů celý řetězec končí.

„Možná že právě tihle lidé by se měli nejvíce zamyslet nad konečnými důsledky svých volebních preferencí. A taky by si možná měli na stará kolena zopakovat pohádku O Smolíčkovi pacholíčkovi a jezinkách. ‚Jen dva prstíčky si ohřejeme.‘ A najednou je z toho celá ruka, pak tělo, pak všichni příbuzní, pokračuje to ‚dobýváním území‘ za pomoci soudů podobných tomu s ředitelkou Kohoutovou, následuje šaría a no-go zóny a jednou to může skončit veřejnými popravami stětím či kamenováním se zvukovou kulisou muezzina vyzpěvujícího z minaretu Allahu Akbar,“ apeloval na voliče v závěru Štěpánek. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…