Na Bakalu létají bolševické výroky. Až ho je bloggerovi líto

06.10.2013 21:45

Podle bloggera Josefa Havránka se na adresu podnikatele Zdeňka Bakaly objevují až bolševické výroky – a to ze strany odborářů, některých ministrů či dokonce prezidenta. Až mu je prý Bakaly málem líto.

Na Bakalu létají bolševické výroky. Až ho je bloggerovi líto
Foto: Hans Štembera
Popisek: Uhlobaron Zdeněk Bakala

„Určitě nejsem fanda podnikatele -  miliardáře  Bakaly, ale když tak sleduju ty současné bolševické výroky odborářů, některých ministrů a dokonce prezidenta, je mi ho málem líto…“ píše na blogu Josef Havránek. Podobní lidé se podle něj pokoušejí firmě a podnikatelům diktovat, jako by šlo o státní úřad. „Důl Paskov není první, ani poslední nerentabilní důl přeurčený  k likvidaci. Jen šílený vlastník  by pokračoval v podnikání,  o kterém předem bezpečně ví, že bude ztrátové,“ vysvětluje.

Pokud by tak podle něj podnikatelé pokračovali, zkrachovala by celá firma. „Z tisíce propuštěných horníků odcházejících s velice slušným odstupným by jich najednou bylo deset tisíc, na nějaké náhrady by už pochopitelně  nezbylo,“ dodává.

„Nevím, zda ta obrovská bublina kolem likvidace jednoho dolu souvisí jen s předvolební atmosférou, nebo to jde na vrub těch nových, nikým nezvolených Zemanových lidí, kteří se teď najednou ocitli ve vysokých státních funkcích a v euforii bolševicky jančí, užívají si to,“ uzavírá Havránek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…