Ty ku*vo zas*aná, dojdeme si pro tebe. I to dnes chodí poslankyni, která byla proti Sobotkovi

04.11.2013 19:14

Spor uvnitř ČSSD mezi příznivci šéfa strany Bohuslava Sobotky a jeho odpůrci rozvířil i veřejnost. Neznámí odesílatelé v současnosti zaplavují mailové schránky těch poslanců, kteří se přiklonili na stranu místopředsedy strany Michala Haška, a vyzývají k podpoře Sobotky. Na skutečnost upozornil server Týden.cz.

Ty ku*vo zas*aná, dojdeme si pro tebe. I to dnes chodí poslankyni, která byla proti Sobotkovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlasta Bohdalová

Nově zvolenému poslanci Janu Birkemu, který patří mezi přátele místopředsedy Michala Haška, dokonce údajně pod náporem zpráv zkolaboval telefon i tablet. "Mně odešel telefon i tablet. Přišlo mi celkem 750 mailů. Ve čtyři ráno mi najednou přišlo třeba dvě stě emailů. Na některé jsem odpověděl a přišla mi reakce zase zpět. Takže nevím, zda to poslali lidé, nebo je to řízené strojově," prozradil pro Týden.cz.

Ministryně spravedlnosti a poslankyně zvolená za ČSSD Marie Benešová považuje celou věc za kyberšikanu. "Já dostala přes 800 mailů, zahltilo mi to mou emailovou schránku, považuji to za kyberšikanu. Maily na oslavu pana Sobotky. To nepovažuji za normální a je to řízené odněkud," postěžovala si.

Podobné číslo přijatých zpráv uvedl i poslanec Jiří Koskuba: "Mám v emailové schránce 789 zpráv s výzvami, abych podporoval pana Sobotku. Je to chaos, já přitom ani na Ústředním výkonném výboru hlasovat nemohu, nejsem členem.“

Bohdalová se brání trestním oznámením

Bývalá poslankyně Vlasta Bohdalová z Jihočeského kraje dokonce podala trestní oznámení. "Ta SMS je normálně nepublikovatelná. Ale já vám to přečtu: Bohdalko, ty ku*vo zas*aná, cos čekala, že se budeš další léta válet ve sněmovně a dostávat prachy za nic? Nepočítej s žádným flekem ve škole, budeš šlapat na E55. Tam ti to narvou do pr*ele, že uvidíš všechny svatý Zemany, Hašky, Zimoly, Tejce, Chovance a další podobný sv*ně. Okamžitě slož mandát - myslí se krajské zastupitelky - nebo si pro tebe přijdeme," sdělila.

Lidový dům se hodlá celou situací zabývat. „Soudím, že takhle reagují voliči. Kyberšikana to doufám není. My nic nerozesíláme," prohlásil mluvčí ČSSD Martin Ayrer. Jemu samotnému prý přistálo v emailové schránce přes tisíc mailů. "Maily mají naši představitelé zveřejněny na stránkách ČSSD nebo na stránkách Poslanecké sněmovny," podotkl. Jenže Bohdalová i Birke dostávají emaily i do svých nezveřejňovaných soukromých schránek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nem

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …