Na Hradě se nebojí: První dáma rozsvítí vánoční strom

29.11.2015 14:04

První dáma Ivana Zemanová zahájila v neděli dopoledne v pražském Hotelu Hilton Mezinárodní vánoční festival. A to není vše.

Na Hradě se nebojí: První dáma rozsvítí vánoční strom
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ivana Zemanová

Manželka prezidenta republiky paní Ivana Zemanová zahájila v neděli dne 29. listopadu 2015 v 10 hodin v pražském Hotelu Hilton Mezinárodní vánoční festival pořádaný organizací „Diplomatic Spouses´Association“. Výnosy z této charitativní akce obdrží české neziskové organizace, které pomáhají lidem v nouzi.

Prezident Miloš Zeman v nedělní Partii FTV Prima ocenil, že jeho paní zbytečně nepodléhá strachu, který nám nepomůže, a zúčastňuje se tradičních předvánočních akcí. Na jedné z nich prý dokonce odmítla neprůstřelnou vestu. „A já jsem jí řekl: Miláčku, děláš dobře, protože budeš vypadat štíhlejší,“ za což si prý od ní rozhodně nevysloužil pochvalu.  

Konkrétně půjde o rozsvěcení vánočního stromku na Jiřském náměstí Pražského hradu. Tento strom první dáma rozsvítí dnes v 16:30. Podpoří také charitativní vánoční sbírku SOS dětských vesniček, nad níž převzala záštitu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…