Na Nečasův pád si už můžete vsadit

13.06.2013 16:58

Lidé si mohou vsadit na to, že premiér Petr Nečas (ODS) v důsledku nočního zásahu policie v Úřadu vlády skončí ve funkci. Vsadit lze i na konání předčasných voleb nebo ukončení činnosti vládní ODS. ČTK o tom informovala sázková kancelář Tipsport. Předseda vlády Nečas se zatím k událostem nevyjádřil a není k zastižení. Internet se baví montážemi, kde by se premiér mohl nacházet. Nečas bude mít odpoledne tiskovou konferenci ve Strakově akademii.

Na Nečasův pád si už můžete vsadit
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bývalý premiér Petr Nečas

Na konec premiéra ve funkci si lze vsadit s kurzem 1,50:1. Na konání předčasných sněmovních voleb ještě v letošním roce mohou lidé sázet s kurzem 2:1. "Vsadíte-li na to, že se začátkem letních prázdnin padne celá vláda, násobí se vklad trojnásobkem vsazené částky," uvedl mediální zástupce Tipsportu Michal Peterka.

Kurzem 15:1 sázkoví experti vyjádřili možnost, že tradiční strana ODS po dvou dekádách ukončí fungování na politické scéně. Uživatelé internetu se mezitím pídí po tom, kde se nachází předseda vlády a ODS Nečas, který zatím kauzu nekomentoval. Jedna z humorných fotomontáží ukazuje premiéra v pláštěnce před mexickou hranicí. Další zachycuje krásné slunečné počasí nad Prahou, které komentuje titulkem "Hledá se Nečas". Stejný název má i obrázek parodující plakát na známý animovaný snímek Hledá se Nemo.

Jiná montáž si utahuje z policejního zásahu ve Strakově akademii. Zobrazuje řadu vězeňských cel, před nimiž je umístěna tabulka označující Úřad vlády České republiky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh, čtk

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…