Na Zemanově knížce vydělává Moskva. Jakub Janda odhalil rozsáhlé spiknutí kolem prezidenta

01.09.2016 19:52

Jakub Janda ze spolku Evropské hodnoty, kterého některá média představují jako analytika, se na sociálních sítích vyjádřil ke knize prezidenta Zemana Tato země je naše. Janda tvrdí, že Hrad vymyslel, jak dát vydělat spřáteleným novinářům a také z toho něco mít. Navíc to prý souvisí s Putinem a jeho geopolitickými zájmy.

Na Zemanově knížce vydělává Moskva. Jakub Janda odhalil rozsáhlé spiknutí kolem prezidenta
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jakub Janda, aktivista z lobistického spolku Evropské hodnoty

V nakladatelství Olympia ve čtvrtek vyšla kniha Tato země je naše. Jde o publikaci obsahující rozhovory prezidenta Miloše Zemana s autorem tohoto článku. Své komentáře do knihy napsal Jiří Ovčáček.

Jakub Janda, nad jehož častou přítomností ve veřejnoprávních médiích se nedávno podivil i šéf Českého rozhlasu, o knize tvrdí, že jejím prostřednictvím de facto Hrad údajně financuje své spřátelené novináře i „dezinformační weby“, konspirátory a extremisty. „Prostě sype peníze do systému, který mu přináší politický benefit,“ tvrdí bez jakéhokoli důkazu Janda.

Hrad prý dělá knize cíleně reklamu, aby zisky z jejího prodeje mohly natéct do médií, která píší o prezidentu Zemanovi pozitivně. „Plně spolu korespondují tři zájmy – ekonomický u vydavatelů dezinformací, vnitropolitický u trojských koní Kremlu a geopolitický z Moskvy,“ uvádí zástupce ředitele spolku Evropské hodnoty. Tuto organizaci finančně podporují instituce EU, ale třeba i české ministerstvo školství nebo zahraničí.

Jakub Janda se ovšem nejvíce proslavil před necelým rokem, když média objevila, že před pár lety natočil porno pro homosexuály.

  • O kauze podrobněji ZDE.
  • Odkaz na Jandovo video ZDE.

I z tohoto důvodu odmítl prezident Miloš Zeman komentovat jakákoli jeho obvinění na svoji osobu. „Vydatně onanoval před kamerou a takový člověk pro mě není partner k diskusi,“ uvedl nedávno Zeman.

Dvě tváře Jakuba Jandy (koláž - PL):

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …