Na Zlínsku přijde lidem tato obálka s pruhem: Vážený občane, urychleně sdělte, kolik prostoru ve svém obydlí máte pro uprchlíky

13.11.2015 12:45

Krajské sdružení Svobodných ve Zlínském kraji spouští tento víkend originální akci. Všechny domácnosti v regionu by měly dostat obálky s červeným pruhem. Předseda krajského sdružení Tomáš Pajonk vysvětluje, co jej a jeho spolustraníky k zorganizování celé akce vedlo.

Na Zlínsku přijde lidem tato obálka s pruhem: Vážený občane, urychleně sdělte, kolik prostoru ve svém obydlí máte pro uprchlíky
Foto: Archiv politika.
Popisek: Tomáš Pajonk.

Pajonk nejprve ujišťuje, že nechce šířit strach. Na druhou stranu přiznává, že sám má strach. O svou rodinu, o své blízké. Ale také o tuto zem.

„Nebudu vyděšeně sedět v koutě jako nějaký králík uhranutý kobrou. Nenechám si namluvit, že nemůžeme ovlivnit globální, nadnárodní děje. Můžeme! Česká vláda a její volení zástupci jsou tady od toho, aby chránili bezpečí, majetek a životy občanů České republiky, nikoliv občanů jiných zemí a kontinentů. Je třeba, abychom jim to připomněli. Dříve než bude pozdě!“ píše Pajonk.

  • Více na profilu Tomáše Pajonka ZDE

Proto s kolegy z krajského sdružení Svobodných ve Zlínském kraji zorganizovali a dnes spouští celostátní iniciativu „NEŽ BUDE POZDĚ!“. „Mimo jiné věříme, že vláda, poslanci a senátoři budou jednat o to rozhodněji, oč budou od nás všech cítit masivnější a jednoznačnější podporu!“ uvádí Pajonk s tím, že „kdo se nebude chtít připojit, ať s důvěrou svěří svou bezpečnost, majetek a život do rukou bruselských politických impotentů“.

Pajonk dodává, že podle jeho názoru nyní stojíme před nejdůležitějšími volbami v novodobé historii České republiky. „Stojíme před volbou, zda své osudy vezmeme zpět do svých rukou bez ohledů na výhrůžky Evropské komise. Zda začneme hájit své vlastní zájmy stejně sobecky, jako to činí Německo nebo Francie. Vymaníme se z role žáčka, který se třese před špatnou známkou od velkých, západních učitelů (kteří sami propadli snad ze všech předmětů),“ podotýká Pajonk.

A varuje, že pokud nezvolíme správně, má vážnou obavu, že mnoho dalších, opravdu demokratických voleb se už na našem území nebude konat.

  • Více ke zmíněné akci ZDE

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…