Na dům rodiny popálené Natálky je uvalena exekuce

13.03.2012 16:31

Na dům v Budišově, který koupila rodina popálené Natálky, je vypsáno několik exekucí. Vyplývá to z výpisu z katastru nemovitostí. Majitelka domu a zároveň matka dívky Anna Siváková však říká, že o ničem neví.

Na dům rodiny popálené Natálky je uvalena exekuce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ilustrační koláž.

Ve výpisu z katastru nemovitostí, který je volně přístupný na internetu, je uvedeno, že na dům Natálky a její rodiny se váže několik exekučních příkazů k prodeji nemovitosti. Informoval o tom Opavský deník.

Matka dívky, kterou popálili žháři v dubnu roku 2009, však tvrdí, že o ničem neví. Považuje to za další útok na její rodinu. "Jsou to jen fámy, není to pravda, jsou to blázni," prohlásila Anna Siváková, zároveň majitelka domu.

Jejího tvrzení se zastává i starosta Budišova Rostislav Kyncl. "Ani na radnici nic nepřišlo, určitě se ale o to začnu zajímat," odmítl, že by o exekucích něco slyšel.

Exekutoři zatím odmítají uvést podrobnosti. "Jsme vázáni mlčenlivostí," uvedl například exekutor z Opavy Dalimil Mika. Ten údajně řeší příkaz z prosince loňského roku.

Podle slov odborníků je nakonec možné, že rodina o exekucích skutečně neví, ale exekuce zároveň existují. Stačí, když by rodina nevyzvedávala doporučené zásilky od soudu.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

21:04 „Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

Falšování dějin, lži a jednoduché mozky. V Aby bylo jasno se podívali, jak probíhala jedna z EU Deba…