Na h*vno to bylo! Pavel Novotný po show s Volným splaskl. Nemohl usnout

23.02.2021 7:47

Po výstupech u Jaromíra Soukupa a v DVTV si Lubomíra Volného pozvala i CNN Prima News. A přidělila mu soupeře, starostu Řeporyjí Pavla Novotného. A po debatě, kde na poslance hrnul jednu urážku za druhou, i Novotný uznal, že Volný byl skvěle připraven. "Je nebezpečný, neměl by dostávat prostor," tvrdil starosta. A odhalil, že se možná stáhne z veřejných funkcí. Volný jen podotkl, že z Novotného "stříkala láska" a přidali se další.

Na h*vno to bylo! Pavel Novotný po show s Volným splaskl. Nemohl usnout
Foto: Repro CNN Prima News
Popisek: Debata poslance Lubomíra Volného a starosty Pavla Novotného v 360° Pavlíny Wolfové

Anketa

Kdo je lepší politik?

70%
hlasovalo: 14321 lidí

Včera měli diváci CNN Prima News možnost zhlédnout duel mezi řeporyjským starostou Pavlem Novotným a poslancem Lubomírem Volným.

Od Novotného padaly nadávky, prohlásil, že Volný je šašek, chudák, zbabělec, ubožák, že obchoduje se smrtí a s chudobou, má na rukou krev. Naopak Volný chtěl "dobře odzdrojovanou debatu" a hovořil velmi klidně. Ale když Novotný mluvil o jeho voličích, tak se neudržel a do kamer zamával a zvednul palce.

S hodnocením výstupů obou politiků fanoušci ani politici dlouho nečekali. Novotný byl v tomto směru velmi výřečný a už v 9 hodin večer prohlásil, že "seděl u stolu s nejhlubším dnem poslední stoky". Nicméně jednu poklonu Volnému, potažmo jeho trenérovi, vysekl. " Byl výborně nakoučovaný. Dobrý výkon, uplně nás ignoroval a jel si to svoje pro ty své. Co za tím je. Učitel? Ne... kdo ho dělá?" ptal se.

A s dalším členem ODS se shodl, že Volný je nebezpečný a neměl by být zván do médií.

Od Novotného fanoušků také zněla kritika. "Volný je debil na konci své politické kariéry. Dnes jste vystupoval jako by to byl i Váš případ," tvrdil jeden z nich a Novotný odhalil překvapivou informaci: "On také byl. Zaobírám se vážně myšlenkou, že nebudu příště kandidovat ani tady, doma. Nabídka ze soukromého sektoru. Třeba na to nemám. Mirka taky říkala."

Zdeněk Perutka také mínil, že Novotný debatu nezvládl. Další z twitterových komentátorů přiznal, že Novotného většinou brání, ale tady nemůže. "To bylo vystoupení na hovno," zhodnotil. Novotný se bránil, že soupeř nebyl lehký.

Ale i chvála se našla. David Burián Novotného pochválil, že se zlepšil jeho projev. "Děkuji, že máte odvahu to prase řešit," byl vděčný další.

Vyjádřil se také Lubomír Volný. "Rozhovor s milým panem starostou. Sice jsem mu nerozuměl ani slovo, nicméně jeho láska z něj přímo stříkala," poznamenal ironicky.

A i tady se přidávali fanoušci. "Aspoň vidíte, jaký to je pokrytec. Na svém profilu se ohání jen sledovaností, jakou to mělo a v TV bude vykládat, jak by nepřežil mít na rukou krev. Dobytek," ocenil Novotného jeden z diskutujících. "Moc pěkně. Věcně, v klidu, v pohodě a řekl jste, co jste potřeboval. A za ignoraci toho chudáka jednička s hvězdičkou," hodnotila Jitka Moody.

"Teď jsem to dokoukal a máte můj obdiv. Tolik vulgárních útoků a nenechal jste se vyprovokovat. Novotný absolutně nulová argumentace, pouze nadávky a koktání," chválil poslance Václav. "Mně to přišlo, jako by se člověk bavil s nedospělým prasetem, a mezi vámi jednostranná kvočna," mínila Soňa Paveláková.

Našli se také Volného odpůrci. "Ty kolaborantský koště, moc dobře jsi rozuměl, jen jsi na ty fakta a pravdivý informace neměl koule reagovat, protože jsi neměl jak! Jsi obyčejnej zbabělec a viděla to celá země. Naštěstí," útočil na poslance David Vyčítal.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: kas

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…