Na komunistického poslance prý mířili zblízka pistolí

04.09.2016 18:16

Komunistického poslance Jiřího Valentu ohrožoval včera v jedné z plzeňských restaurací ozbrojený muž. Politik zde byl na soukromé oslavě s přáteli. O incidentu informoval server Novinky.cz.

Na komunistického poslance prý mířili zblízka pistolí
Foto: kscm.cz
Popisek: KSČM - logo

Ke stolu poslance Valenty měl přijít muž s pistolí, přiložit jej k politikově hlavě a uvést, že jej zastřelí za jeho komunistické aktivity. Zbraň prý držel asi půl metru od hlavy komunisty. Zhruba po půl minutě si to rozmyslel a se slovy, že Valentu stejně zastřelí někdo jiný, odešel. Dnes se podle serveru sám udal na policii. Jak uvedla policejní mluvčí Dana Landmanová, byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu nebezpečného vyhrožování.

„Prověřujeme všechny okolnosti případu včetně motivu,“ dodala Landmanová. Zda šlo o klasickou střelnou zbraň nebo plynovou pistoli, není prozatím jasné. 

Původní text ZDE.

„Kdybychom se ho pokusili odzbrojit, mohl klidně začít střílet,“ podotkl Valenta, jenž byl se svými přáteli v šoku. Podle jeho slov jen čekali, co se bude dít. 

„Nebyl to zrovna příjemný pocit. Naštěstí svou výhrůžku neuskutečnil,“ uzavřel poslanec. Více podrobností sdělovat nechtěl i s ohledem na policejní vyšetřování.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ne, nic. Ukrajina zklamána nejbližším spojencem

7:43 Ne, nic. Ukrajina zklamána nejbližším spojencem

Prezident Ukrajiny Volodymyr Zelenskyj před pár dny sdělil členům NATO, že Ukrajina potřebuje minimá…