Na návrh Jana Veleby má Senát nový podvýbor pro zemědělství

05.12.2014 13:22

Nový podvýbor pro zemědělství vznikl v horní parlamentní komoře na návrh senátora Jana Veleby (SPO). Na svém včerejším jednání o tom rozhodl senátní Výbor pro hospodářství, zemědělství a dopravu.

Na návrh Jana Veleby má Senát nový podvýbor pro zemědělství
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Jan Veleba

 „Podvýbor je zřizován s cílem zejména projednávat návrhy zákonů z oblasti zemědělství, lesnictví, potravinářství, myslivosti, rybářství, včelařství a návrhů zákonů z oblasti zemědělského školství,“ uvedla ředitelka hlavní kanceláře SPO Barbora Filípková.

Podle Veleby získají v novém podvýboru pro zemědělství Senátu ČR čeští zemědělci silného spojence a zastánce. Podvýbor bude mít za úkol spolupracovat s Ministerstvem zemědělství ČR a ostatními organizacemi zabývajícími se jednotlivými problematikami.

Podvýbor pro zemědělství povede bývalý ministr zemědělství Jaroslav Palas. Se zřízením podvýboru pro zemědělství musí ještě vyslovit souhlas plénum Senátu.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…