Na poslance se valí ošklivá věc. Naštvaní občané, pište jim, oznámila masivní iniciativa

13.05.2015 10:21

Prohlášení ministryně zahraničních věcí EU Federiky Mogheriniové, že Evropská unie nepočítá při řešení uprchlické krize ve Středomoří s odesíláním imigrantů zpět do Afriky, nazdvihla ze židle iniciativu „Islám v ČR nechceme“. Ta považuje situaci za natolik vážnou, že vyzývá své příznivce, aby nelenili a kontaktovali české zákonodárce, členy vlády i europoslance. „Teď nás musí být slyšet!“ burcují protiislámští aktivisté.

Na poslance se valí ošklivá věc. Naštvaní občané, pište jim, oznámila masivní iniciativa
Foto: Hans Štembera
Popisek: Demonstrace proti islámu na Statoměstském náměstí zakončená pochodem k ministerstvu vnitra. Účastnilo se na pět stovek občanů

Anketa

Co soudíte o prezidentu Zemanovi?

hlasovalo: 17401 lidí

Ministryně zahraničí Evropské unie Federica Mogheriniová v pondělí na schůzi Rady bezpečnosti OSN v New Yorku uvedla, že Evropská unie v rámci chystané bezpečnostní operace, jež má vyřešit krizi kolem přílivu přistěhovalců ve Středomoří, nepočítá s odesíláním imigrantů zpět do Afriky. „Žádný uprchlík ani přistěhovalec, který bude zjištěn na moři, nebude proti své vůli poslán zpátky,“ řekla ministryně.

Postoj Evropské unie k uprchlíkům se však vůbec nezamlouvá českým protiislámským aktivistům sdruženým v iniciativě „Islám v ČR nechceme“. „" Euroelity" definitivně zešílely. Žijí si ve svých věžích ze slonoviny a nějaká realita je vůbec nezajímá. Jsou vlastně horší, než čínští mandaríni – ti alespoň byli přesvědčeni o nadřazenosti své vyspělé kultury nad hordami barbarů za hranicemi,“ stojí na facebookové stránce iniciativy.

Nastalou situaci považuje iniciativa za natolik vážnou, že vyzývá své příznivce, kterých je jenom na Facebooku více než sto tisíc, aby kontaktovali české zákonodárce, členy vlády i europoslance, informovali je o této skutečnosti a vyzvali je k nějaké protiakci. Za tímto účelem dokonce iniciativa zveřejnila e-mailové adresy všech dotyčných osob.

„Ještě nikdy nebyla situace tak vážná. Teď nás musí být slyšet!“ burcuje iniciativa.

Výzva k přečtení ZDE

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…