Na vánočních trzích v Bratislavě došlo k výbuchu. Policie evakuala celý prostor

28.11.2018 20:24

Na vánočních trzích na Hlavním náměstí v Bratislavě se ve středu v odpoledních hodinách rozpoutalo ohnivé peklo. V jednom ze stánků vybuchla propanbutanová láhev. Jeden člověk utrpěl popáleniny v obličeji a na rukou.

Na vánočních trzích v Bratislavě došlo k výbuchu. Policie evakuala celý prostor
Foto: Hans Štembera
Popisek: Oheň, ilustrační foto

„Když jsem se blížil k náměstí, uviděl jsem požár. Policie nás varovala, že v blízkosti požáru jsou ještě další bomby, a museli jsme všichni opustit náměstí,“ přiblížil situaci Novinkám Peter Janoviček z Bratislavy. Podle výpovědí svědků doslo k výbuchu propanbutanových láhví ve stánku, kde grilovali klobásy.

Stánek, v němž došlo k výbuchu, nebyl prý součástí vánočních trhů. „Majitelé stánku neměli s hlavním městem podepsanou nájemní smlouvu a nepožádali ani o možnost využití veřejného prostoru,“ sdělila mluvčí magistrátu Zuzana Onufer.

Během požáru byl zraněn jeden muž, kterého služba RZP převezla na ošetření do bratislavské nemocnice. Evakuováno bylo několik desítek lidí. Požár se snažilo pak zlikvidovat pětadvacet hasičů a sedm kusů techniky. 

  • Původní zdroj ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…