Nableju ti přímo do klína, protože fandíš Trumpovi! Neskutečné VIDEO z paluby letadla

24.01.2017 8:52

Bizarní scénka se odehrála na palubě letadla, které mířilo z Baltimore do Seattlu. Příznivec Donalda Trumpa natočil video z rozmíšky s postarší ženou, která 45. prezidentovi Spojených států očividně příliš nakloněna nebyla.

Nableju ti přímo do klína, protože fandíš Trumpovi! Neskutečné VIDEO z paluby letadla
Foto: archiv
Popisek: Boeing RC-135V Rivet Joint 64-14846 Electronic Intelligence Aircraft - ilustrační foto

Americká společnost je skutečně rozdělena, jak s oblibou hlásají liberální média a demokraté. Dvou a půl minutové video Scotta Koteskeyho však ukazuje, že méně tolerantní k opačným názorům jsou často právě ti, kteří mají ústa plná tolerance, svobody projevu a lidských práv. V tomto případě naštěstí došlo jenom na slovní rozepři. Na rozdíl od předvolebních shromáždění, na kterých byli příznivci Donalda Trumpa hrubě fyzicky napadáni.

Jak tvrdí autor videa, chtěl si sednout na své sedadlo, když se s ním do řeči dala postarší žena. „Přišel jsi sem fandit, nebo protestovat?“ zeptala se jej se zjevným odkazem na demonstraci. Koteskey jí podle svého tvrzení odpověděl, že přišel pouze oslavit demokracii. „Bylo mi jasné hned od začátku, že to bude dlouhý let. V následujícím textu se pokusím popsat, jak se konverzace vyvíjela dál,“ píše Koteskey.

„Dáte šílenci možnost zmáčknout jaderný knoflík. Měl byste se stydět,“ cituje Koteskey rozčílenou ženu s tím, že jí odpověděl, že všichni Američané mají nárok na svůj názor. „A já mám nárok se tady ožrat a nablít ti přímo do klína. Nableju ti přímo do klína a je to! Dělá se mi z tebe zle. Měl by ses za sebe skutečně stydět. Nemluv na mě! Nedívej se na mě! Neopovažuj se dávat svoji ruku na opěrku. Jsi fanatik a měli by tě vyvést z tohoto letadla,“ pokračovala žena.

Když už měl autor videa jejích urážek dost, přivolal si letušku a stěžoval si na její chování. A od této chvíle také začal natáčet své video. Letuška přichází k jejich sedadlu a ptá se, co se děje. „Chtěla bych, aby si tento muž vyměnil své sedadlo s někým jiným,“ vznesla postarší liberálka svůj požadavek. Letuška jí však otevřeně říká, že na nic takového nárok nemá. A to byl pro ženu další důvod spustit své litanie na adresu prezidenta Trumpa.

„Chováš se jako někdo, kdo má morální převahu. Přitom jsi dal možnost Trumpovi ovládat jaderný knoflík. A to je přitom člověk, který ani nevěří v klimatické změny,“ pronesla dramatickým hlasem viditelně rozladěná příznivkyně Hillary Clintonové nebo Bernieho Sanderse. Případně fanynka Jill Stein, která kandidovala v prezidentských volbách za Stranu zelených.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Josef Provazník

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…