Nahé FOTO ženy Donalda Trumpa. A přeložené VIDEO, ve kterém se politicky vyslovili Simpsonovi

01.08.2016 12:38

List The New York Post získal velmi odvážné fotografie, na kterých pózuje současná manželka Donalda Trumpa Melanie. Fotografie vznikly v roce 1995 na Manhattanu a tehdejší slovinská modelka vystupující pod svým příjmením Knauss na nich skutečně neskrývá vůbec nic. Prezidentských voleb si povšimli také tvůrci seriálu Simpsonovi. Z Homera Simpsona se stává z „jistých důvodů“ volič Clintonové.

Nahé FOTO ženy Donalda Trumpa. A přeložené VIDEO, ve kterém se politicky vyslovili Simpsonovi
Foto: repro Fox News
Popisek: Donald Trump, republikánský kandidát na prezidenta USA

Jak americké médium jízlivě konstatuje, exkluzivní získané fotografie dokazují tvrzení Trumpa, že jeho manželka bude „ukázková první dáma“. Dlouhé roky před tím, než Melanie Trumpová promluvila z pódia na republikánském sjezdu, objevila se dlouhonohá modelka na erotických fotografiích ve dnes již zaniklém francouzském pánském časopise Max. Fotografie tehdy pořídil Alé de Basseville, ale publikovány byly jenom některé z nich.

„Melanie byla fantastická osobnost a chovala se ke mně velmi hezky. Dělat podobné erotické fotografie jí vůbec nevadilo. Cítila se naprosto v pohodě,“ popisuje de Basseville společnou práci s potenciální americkou první dámou. Ve zmíněném časopise se několik těchto fotografií objevilo v lednovém vydání v roce 1996. O deset let později potom pánský magazín zanikl. Francouzský fotograf „jistě z nezištných důvodů“ dále vzpomíná, že byla Melanie skutečná profesionálka a dodnes je prý pyšný, že spolu tyto fotky udělali.

Celý text v angličtině a FOTO je ZDE

Jak uvádí The New York Post, do americké metropole přijela Melanie Knauss těsně před fotografováním, když před tím úspěšně působila v Paříži a Miláně. Působila především v komerční sféře a mezi jinými se objevila v reklamě na cigarety Camel. „Melania byla jednou z nejúspěšnějších modelek a udělala spoustu fotek, včetně hlavních obálek světových magazínů. Konkrétně tyto fotky byly pro jeden evropský magazín ještě před tím, než jsme se poznali. V Evropě jsou podobné fotky módní a v podstatě běžné,“ reagoval Trump na celou záležitost.

Jak The New York Post připomíná, poprvé se Trump setkal s Melanií v roce 1998 a vzali se o sedm let později na Palm Beach na Floridě. Společně vychovávají syna Barrona a pro Donalda Trumpa jde již o třetí manželství. Listopadové prezidentské volby však neřeší jen americká média, ale také tvůrci oblíbeného seriálu Simpsonovi. V jednom z posledních dílů se dostalo nejenom na Donalda Trumpa, ale samozřejmě také na Hillary Clintonovou. Homer Simpson se nakonec stává voličem Clintonové ve snaze zajistit si sex se svojí manželkou Marge. ParlamentníListy.cz níže přinášejí překlad celé této scénky: 

 

Marge: Já nemůžu, nemůžu se milovat, dokud se nerozhodnu, koho volit.

Homer: Jo, tak se to dělá v Americe.

Vypravěč: Jsou tři ráno a v Bílém domě zvoní telefon. Kdo chcete, aby to zvednul?

Hillary Clinton?

Sluchátko zvedá Bill Clinton

Bill: Haló, situační středisko? Hned tam budu. Och... To je pro tebe.

Hillary: Jo, od teď to bude vždycky pro mne.

Vypravěč: Nebo Donald Trump?

zvoní telefon...

Donald Trump: Teď ne, jsem na Twitteru.

Píše a říká si: A Elizabeth Warren tweetuje zatraceně moc, jsem rád, že jsem ji vyhnal do exilu. Odeslat.

A pokračuje v telefonním hovoru: Jo, a dejte moje jméno na Lincolnův památník, přimějte Chrise Christie sníst červa, pro srandu. Rozpusťte NATO a udělejte mi míchaný vajíčka, jo a zlatý talíř!

zvoní telefon...

Donald Trump: Co? Fajn hned tam budu. Po důkladné kosmetické úpravě zevnějšku znovu zvoní telefon: Že je pozdě? Čínská flotila postupuje? Prostě postavte další zeď! Ano, v oceánu, nulo!

Marge: Fajn, jsem rozhodnutá; a ty taky, viď?

Homer: Jasně. Volím... Trumpa, správně?

Marge: Jestli to je tvá volba, tak nevím, jestli s tebou můžu ještě někdy být.

Homer: A tak jsem se stal demokratem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…