Napsat hezkou písničku o „lži a nenávisti!“ A nezabývat se draky z Mordoru… Tonda Blaník je opět udeřil, tentokrát na Landu a na Ortela

09.01.2016 15:40

Dan Landa alias Žito 44 a stále populárnější kapela Ortel se stali terčem nejnovějšího dílu satirického seriálu Kancelář Blaník. Tonda Blaník řeší to, že Daniel Landa přišel kvůli Ortelovi o své fanoušky. A dělá si legraci z fanoušků obou zpěváků.

Napsat hezkou písničku o „lži a nenávisti!“ A nezabývat se draky z Mordoru… Tonda Blaník je opět udeřil, tentokrát na Landu a na Ortela
Foto: Hans Štembera
Popisek: Na akci vystoupil lídr kapely Ortel

„On se diví, že nemá fanoušky?“ dívá se ironicky v novém videu Blaník na fotku Landy po boku několika muslimů. „Každopádně je jasný, že za vším stojí Žito. Vylákal Landu z republiky, aby se nechal vyfotit s muslimama, aby ho připravil o publikum,“ dělá si Blaník legraci z toho, že oblíbený zpěvák už několik let používá dvě jména. „Říkej to Landovi,“ reaguje posléze Blaník na poznámku svého pomocníka Luboše Žížaly o tom, že Žito a Landa jsou jeden a ten samý člověk.

„Teď už chápu, proč si Landa o sobě myslí, že je básník. Tihle vlastenci ani neuměj česky,“ říká Blaník později, když dumá nad tím, kam se mohli Landovi podít jeho fanoušci, a poslouchá při tom jednu z nejposlouchanějších Ortelových písniček, Mešitu.

„Musí být blbější než Ortel.“

„To Čechům vyhovuje. Ortel loni dostal stříbrnýho slavíka. Landa byl stříbrnej čtyřikrát, ale teď nic. Jeho fanoušci hlasovali pro konkurenci,“ vysvětluje jeho Blaníkovi Žížala, pročež má Blaník jasno: „Lidem se zalíbilo, že Ortel je blbější než Landa, takže pokud chce Landa svoje fanoušky zpátky, musí být blbější než Ortel.“

 „Danieli, řekněte Žitu, ať si ty svý přezdívky strčí do prdele. A je mi jedno, že mu ten titul udělil král Jižních elfů,“ dělá si později opět Blaník legraci z Landy a jeho údajné rozdvojené osobnosti. „Danieli, Danieli, poslouchejte, jestli chcete zpátky do sedla, budete muset ubrat na inteligenci. Lidi si už na ten jejich styl (Ortelův) zvykli,“ vysvětluje „Landovi“ do telefonu a naráží na další Landův úlet, kdy zpěvák na Facebooku používal terminologii z Pána prstenů. „Nejsou to skřeti, jenom jsou to větší hlupáci než vy. Omlouvám se, Danieli, to jsem nemyslel vás, ale Žita,“ upřesňuje.

„Pan Landa žádný draky z Mordoru řešit nebude, pan Landa teď musí napsat nějakou pěknou, hezkou písničku o lži a nenávisti,“ radí „Landovi“, jak získat fanoušky zpět, a dodává, že musí být jednoduchá, aby ji Landovi fanoušci pochopili.

Nejnovější díl Kanceláře Blaník můžete zhlédnout ZDE.

„Landa je úplně nepoužitelnej, Žito ho vůbec nepustí ke slovu,“ prohodí po „hovoru s Landou“ Blaník, ale poté, co zjistí, že má jeho sekretářka u něj v kanceláři ukryto několik uprchlíků, dostane nápad – zadá Žížalovi nahrát písničku v ortelovském stylu, která bude uprchlíky oslavovat. „Pak bude Landa zas na koni,“ vysvětluje v závěru s tím, že údajně méně inteligentní fanoušci Ortelu nepochopí, že jde o podvod.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jzd

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …