Národ postižený neléčitelnou debilitou. Na Hrad a do Parlamentu volí zločince. Nemá smysl tady za něco bojovat, rozjel se bývalý poslanec

14.06.2016 18:15

Podnikatel, bývalý poslanec Věcí veřejných a současný místopředseda strany Republika Otto Chaloupka se na svém facebookovém profilu pořádně rozohnil nad současným vedením České republiky a cenzurou, kterou podle něj prosazuje. Nad národem, který si však takové politiky zvolil sám, je záhodno zlomit hůl.

Národ postižený neléčitelnou debilitou. Na Hrad a do Parlamentu volí zločince. Nemá smysl tady za něco bojovat, rozjel se bývalý poslanec
Foto: Hans Štembera
Popisek: Otto Chaloupka

„Protože jsou v tomto bordelu, vedeném komunisty a jinými zločinci, lidé stíháni za vyslovení názoru, byť pravdivého a popisujícího reálnou situaci, odstranil jsem jeden ze svých včerejších příspěvků,“ přiznal Chaloupka s tím, že se do hledáčku zákona kvůli svým výrokům dostal již několikrát. Dodal, že mu došlo, že „bojovat za něco, co si lidé této země vůbec nezaslouží, je šílenství“.

„Poukazovat na zvrhlost vlády, kterou si tento národ, postižený neléčitelnou debilitou, sám a dobrovolně zvolil (a volí opakovaně), je naprosto zbytečné,“ napsal. Ti, kteří vládu nevolili, jsou podle něj „zčásti líná lůza, která by sice chtěla změny, ale sama pro to není ochotna nic udělat, anebo tupá svoloč, podporující bolševické/estébácké zločince a proruské vlastizrádce“.

„Není možné bojovat s debilitou,“ posteskl si Chaloupka a odcitoval svůj někdejší výrok: „Běžet s vypjatou hrudí proti palbě z kulometu je frajeřina jenom do momentu, kdy dopadnou první kulky. Pak je to v prdeli.“

Budoucnost České republiky je odpovědností jejích obyvatel a dokud si ti budou volit „do Parlamentu a na Hrad zločince“, nemá význam se o něco snažit. „Vlastenec to zkusí, ale jenom blbec setrvá v marném boji,“ zakončil svou kritiku podnikatel.  

Celý příspěvek Otto Chaloupky na facebooku:

Protože jsou v tomto bordelu, vedeném komunisty a jinými zločinci, lidé stíháni za vyslovení názoru, byť pravdivého a popisujícího reálnou situaci, odstranil jsem jeden ze svých včerejších příspěvků. Už jsem několikrát byl vyšetřovaný za hanobení menšiny a všeobecně za různé "rasistické" výroky a konečně jsem si uvědomil, že bojovat za něco, co si lidé této země vůbec nezaslouží, je šílenství.

Poukazovat na zvrhlost vlády, kterou si tento národ, postižený neléčitelnou debilitou, sám a dobrovolně zvolil (a volí opakovaně), je naprosto zbytečné. Těch několik (málo) myslících a zodpovědných lidí, kteří se snad ještě o něco pozitivního snaží, jsou ve své snaze osamoceni. Ten zbytek, bohužel, jak se ukazuje opakovaně na výsledcích voleb, je zčásti líná lůza, která by sice chtěla změny, ale sama pro to není ochotna nic udělat, anebo tupá svoloč, podporující bolševické/estébácké zločince a proruské vlastizrádce. Není možné bojovat s debilitou. Jak už jsem kdesi napsal: "Běžet s vypjatou hrudí proti palbě z kulometu je frajeřina jenom do momentu, kdy dopadnou první kulky. Pak je to v prdeli."
Budoucnost této země je v rukou jejích obyvatel. ONI mají možnost zvolit si, kdo a jak ji povede. Dokud národ volí do Parlamentu a na Hrad zločince, je naprosto zbytečné tady dole, v podhradí, za něco bojovat. Vlastenec to zkusí, ale jenom blbec setrvá v marném boji.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…