Národe, nasaď si brýle: Bulvár má svědectví o luxusních radovánkách Marka Dalíka

10.10.2012 7:02

I bulvár se rozhodl přispět k vlně „popularity“ zatčeného přítele expremiéra Mirka Topolánka Marka Dalíka. Přihlásila se mu prý slečna, která strávila léto v jeho vile v Toskánsku. Oficiálně jí tam prý pozval Tomáš Topolánek, syn bývalého ministerského předsedy, který prý považuje Dalíka za svůj velký životní vzor. Přinejmenším do pondělí považoval.

Národe, nasaď si brýle: Bulvár má svědectví o luxusních radovánkách Marka Dalíka
Foto: hns
Popisek: Marek Dalík figuruje v kauze Pandur

Marek Dalík byl v noci na pondělí zatčen před luxusní pražskou restaurací SaSaZu, kde prý byl častým hostem. I to ukazuje, v jakém světě pravá ruka bývalého premiéra žila. Zdroj v podobě kamarádky mladého Topolánka deníku Blesk prozradil, že ve vile v italském Toskánsku je standard ještě vyšší.

Anketa

Rozpovídá se Marek Dalík a stáhne s sebou další mocné?

28%
72%
hlasovalo: 737 lidí

Marek Dalík prý sídlo za padesát milionů nechal zaplnit sochami a obrazy, nakoupenými za milionové částky. Na střeše je možno se koupat v rozměrné vířivce Jaccuzi s výhledem na moře, nebo vyrazit na divokou projížďku luxusními auty či vodními skůtry. Použít je možno i jachtu Martina, kterou roku 2009 zvěčnil na svých slavných fotografiích špión Karel Randák a poté jí Dalík kvůli médiím nechal přeparkovat do dvacet kilometrů vzdáleného přístavu.

Rozsáhlý autopark prý musí ženy a dívky občas používat k uprchnutí před mladým Topolánkem, který nedokáže odolat krásným ženským tělům. „Holky potom před ním musí utíkat. Seberou dole skůtry a ujíždějí,“ popisuje bulváru zdroj.

Místo letních radovánek je běžně užíváno Dalíkem a Topolánkem, papírově však patří jistému pražskému podnikateli. Stará se o něj Dalíkova přítelkyně, kterou prý vytáhl z místa servírky a dal jí měsíční plat čtyřicet tisíc korun. Za to se mu v Itálii stará o dům, a když dorazí panstvo, funguje prý i jako hospodyně. Mimoto se stará i o samotného Dalíka. V domě jí prý vypomáhá druhá slečna, která je letní láskou Tomáše Topolánka.

Nyní je však možné, že někdejší mocný zakulisní šíbr bude muset na několik sezón na letní radovánky zapomenout.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…