Narůstá pocit ohrožení agresivními ilegály, je zde reálná možnost jaderné války v Evropě, přesto reprezentanti EU chtějí odzbrojit lidi, rozčiluje se vojenský analytik. A přidává zásadní fakta

12.12.2016 21:05

ROZBOUŘENÝ SVĚT MARTINA KOLLERA "Zatímco občané správně vidí ohrožení vlasti a národa v současné politice EU a naší protinárodní vlády, reprezentace EU a někteří její místní sluhové vidí jako velké ohrožení bezpečnosti, demokracie a evropských hodnot ve zbraních držených legálně bezúhonnými občany," uvádí ve svém komentáři analytik Martin Koller. Zároveň také svými argumenty reaguje na přednesené argumenty pro omezení legálně držených zbraní.

Narůstá pocit ohrožení agresivními ilegály, je zde reálná možnost jaderné války v Evropě, přesto reprezentanti EU chtějí odzbrojit lidi, rozčiluje se vojenský analytik. A přidává zásadní fakta
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zbraň, ilustrační foto

V české a nejen české společnosti logicky narůstá pocit ohrožení agresivními ilegálními i legálními migranty, vesměs muslimy. Snaha německé a do budoucna pravděpodobně i rakouské globalistické politické reprezentace islamizovat východoevropské země cestou kvót je nepřehlédnutelná. Tento zločin proti naší vlasti a národu podporuje nejen současná „česká“ protinárodní vláda řízená reálně majitelem pokrytecké a globalistické firmy ANO, ale i některé opoziční strany. Mimo dohodnutou kvótu a mimo kontrolu veřejnosti dováží s pomocí politických neziskovek další migranty do velkých měst.

Stačí připomenout nemocničního islámského násilníka z Afghánistánu, který projevil svůj agresivní primitivismus v celé kráse, nedlouho poté, co dorazil do naší země jako uprchlík s podporou „české“ protinárodní vlády. Přitom není jasné, před čím prchal, neboť v Afghánistánu přece zvítězila americká demokracie, mají tam svobodné volby a prosazují lidská práva. Navíc je to země islámu, který je údajně mírumilovný, včetně téměř láskyplného džihádu, jak tvrdí muslimský senátor Mezian za protinárodní ČSSD. Nebo nám senátor a jemu podobní lžou? Ministr financí takové multikulturní obohacovací projekty štědře podporuje, jako by miliardy z našich daní byly už také jeho osobním majetkem.

Ohrožení každého občana evidentně narůstá, i když se nám protinárodní média vedená ČT 24 jako centrem globalistické propagandy snaží v rozporu s pravdivými informacemi, logikou, předvídavostí, prevencí a praktickými zkušenostmi vnucovat opačný názor. Němečtí politici a média také ohlupovali svoje občany tím, že v Německu je muslimů málo, jsou mírumilovní, pracovití, jejich integrace do civilizované společnosti se lehce zvládne a obohatí Německo. A jaká je realita? Jedná se nejen o ohrožení prakticky kohokoli početnými mladými, agresivními a necivilizovanými muslimskými primitivy vyznávajícími saláfismus a parazitujícími na sociálním systému, které můžeme vidět v akci především v Německu, Švédsku a Paříži. Mimo dominantní ideologie islámu Muslimských bratří však existuje další potenciální možnost propadu bezpečnosti.

Vedení EU přebírá po vítězství Trumpa prapor agrese NATO

Stále je zde reálná možnost vypuknutí jaderné války v Evropě zahájené NATO a EU pod falešnou záminkou proti Rusku. Vedení EU zde po vítězství Donalda Trumpa přímo přebírá prapor agrese NATO, přičemž má zopakovat nacistické rasistické tažení na východ, jež mělo končit vyhlazením Židů v rámci Holocaustu a Slovanů po nich. Ostatně počty nacisty povražděných Poláků, Srbů, Ukrajinců, Bělorusů a Rusů jsou více, než ilustrativní. Globalisté pro islamizaci a vypuknutí války v Evropě plánovitě vytvářejí podmínky. Kolik voličů v Rakousku vědělo, že globalistický kandidát Van der Bellen pochází z aktivní nacistické rodiny? Reprezentanti nacistů, sudeťáků a rasových multikulturalistů mají v evropských médiích maximální podporu, zatímco vlastenci jsou označováni za rasisty, nacisty a xenofoby, nešetří se lhaním, ani zamlčováním pravdivých informací v boji proti těm, kteří chtějí bránit tradiční evropskou civilizaci, vlast, národ a rodinu.

V případě vypuknutí války lze předpokládat krizi v zásobování obyvatelstva elektrickou energií, potravinami, vodou, zemním plynem a pohonnými hmotami. Vysoce pravděpodobný je rovněž inflační skok, který znehodnotí úspory. Podle řady ekonomů je velká finanční krize na obzoru, přičemž válka by ji mohla vyřešit, samozřejmě ve prospěch globalistů a na úkor občanské většiny. Obzvláště negativně se to projeví v zemích, které se zbavily potravinové soběstačnosti, jako naše republika a staly se závislými na nákupech v zahraničí a nadnárodních potravinářských korporacích typu českého miliardářského a oligarchického pašalíku. Všeobecný nedostatek logicky povede k nárůstu kriminality násilného a majetkového charakteru, především formou drancování cizího majetku. Stačí si připomenout povodně v roce 2002, a to kradli jen domácí, pouze nepřizpůsobiví. V zahraničí se můžeme podívat na nezvládnutelnou situaci ve Francii, Německu a Švédsku, a to máme mír.

Jenže v případě konfliktu na východě odpochoduje naše armáda, její aktivní záloha a pravděpodobně i bezohledně povolaní nadšenci, kteří se nechali bez rozmyslu zaregistrovat v rámci takzvaných dobrovolných vojenských cvičení, bojovat do cizí války za cizí zájmy. Pravděpodobně se jich moc nevrátí, takže nebudou moci chránit vlastní obyvatelstvo. Ani vedení policie se nás nesnaží přesvědčit, že by zvládlo situaci v případě vypuknutí rozsáhlejšího rabování a nepokojů na více místech najednou. Řada menších míst je zcela mimo kontrolu a velké městské aglomerace naprosto nepřehledné. O ministrovi vnitra, ukázkovém reprezentantovi protinárodní ČSSD, který mnohé z nás zklamal, a o jeho odborných expertech typu Jakuba Jandy nemá smysl se bavit. Dokážou bojovat nanejvýš s neexistující ruskou mediální propagandou a vymýšlet totalitní šikanování občanů, kteří mají jiný, než nařízený názor. Už jen přizvání člověka typu Jakuba Jandy na odborné pracoviště silového ministerstva je dokladem odborné i morální úrovně ministra. Připomíná to situaci ve firmě ANO, jejíž nezištný miliardářský majitel se snaží lehkověrné občánky přesvědčit, že je český vlastenec, přičemž jeho hlavním spolupracovníkem a kandidátem na prezidenta je osvědčený globalista a herec na pozici ministra obrany a zároveň blízký přítel globalisty Schwarzenberga. O dalších protinárodních globalistech a neziskovkářích (Telička, Jourová, Zlatuška, Pelikán, Komárek, Krnáčová) a některých pokryteckých komediantech v miliardářském týmu nemluvě. Ukázkou účelového pokrytectví a mediální komedie určené pro nemyslící segment voličů je například vyjmutí stánkařského prodeje z EET. Lidumilný miliardář totiž chystá celostátní řetězec párkařských stánků s poctivými vepřovými párky vyrobenými z vodňanských kuřat vypěstovaných v Polsku a v rohlících z geneticky modifikované mouky. Přece nebude nějakým EET škodit vlastním zájmům.

Ohrožení bezpečnosti, demokracie a evropských hodnot legálně drženými zbraněmi v rukách bezúhonných občanů?

Vedení resortu vnitra můžeme opět připomenout, že počet trestných činů se od roku 1990 zvýšil o 300% ve srovnání s předchozím obdobím, v oblasti drog je nárůst mnohonásobně vyšší. Zdá se však, že jsou důležitější problémy, například neexistující ruská propaganda. Zatímco občané správně vidí ohrožení vlasti a národa v současné politice EU a naší protinárodní vlády, reprezentace EU a někteří její místní sluhové vidí jako velké ohrožení bezpečnosti, demokracie a evropských hodnot ve zbraních držených legálně bezúhonnými občany. A určitě se za tím skrývá Putin a jeho rozvratná propaganda.

V naší republice je aktuálně více než 300 000 legálních držitelů zbraní s více než 700 000 palnými (střelné jsou i luky, kuše, praky, vzduchovky) zbraněmi. Podle kvalifikovaného odhadu policejních specialistů se na našem území zároveň vyskytuje kolem 2,5 milionu ilegálních palných zbraní. Počet držitelů legálních zbraní roste velmi pomalu, přičemž k určitému nárůstu došlo v posledních dvou letech z důvodu rychle rostoucího ohrožení, zatímco počet držitelů ilegálních zbraní roste údajně rychleji. Podle stejných odborníků je jednodušší získat ilegální zbraň, než složit předepsané zkoušky umožňující legální držení zbraně. Je nepopiratelným faktem, že stát reprezentovaný Policií ČR nemůže zajistit bezpečnost vždy a všude. To je ostatně problém jakéhokoli státu. V opačném případě by zločinnost vymizela. Na přibližně 18 000 násilných trestných činů v každém z posledních let připadá kolem 100 násilných trestných činů s použitím legálně držených zbraní. Podle policejní statistiky bylo v roce 2014 spácháno ilegálními zbraněmi 25 skutků (všech druhů trestné činnosti), zatímco legálními 401. Mezi ně se však počítají sebevraždy, zneužití zbraní příslušníky silových složek, pytláctví apod. V naší republice připadá na 100 000 obyvatel 1,39 sebevraždy vykonané palnou zbraní. Počet zabitých palnou zbraní se pohybuje kolem 0,19 na 100 000 obyvatel, což je shodné například s Německem. Stačí porovnat toto číslo s počtem osob usmrcených při nehodách na komunikacích a musíme požadovat okamžitý zákaz všech druhů automobilů.

Vedení EU-žaláře národů 21. století, reprezentované nevolenými totalitními komisaři navrhuje pro všechny členské země zákaz legálního držení zbraní s odnímatelným zásobníkem, zákaz dlouhých zbraní s pažbou, protože se s nimi dá přesně mířit, zákaz krátkých zbraní, jež lze nosit skrytě, zákaz přebíjení nábojů doma a řadu dalších opatření. Totalitní rasističtí komisaři mají větší strach z vlastních legálně ozbrojených občanů, než z islámské invaze a terorismu.

V naší republice by realizace komisařských nápadů znamenala likvidaci kolem 400 000 střelných zbraní se všemi byrokratickými procedurami, což by stát musel zaplatit z našich daní. Z ekonomického hlediska především propad vývoje a výroby zbraní, ztrátu pracovních míst, vesměs odborných a technických a v neposlední řadě odpovídající pokles daní z obchodu se zbraněmi a municí. Výrobci i obchodníci by pravděpodobně a zcela logicky požadovali náhradu ztrát od státu. Zároveň lze na základě zkušeností předpokládat, že totalitní tažení proti ozbrojeným vlasteneckým občanům bude pokračovat takzvanou salámovou metodou. Nakonec budou zakázány prakticky všechny zbraně, jako v Británii a na vzduchovku bude třeba získat zbrojní pas. Proto se nelze nechat ukolébat jakýmsi pouze dočasným dílčím tažením proti takzvaným nebezpečným zbraním vojenského charakteru a třeba se postavit na odpor včas a v plném počtu.

Zároveň se však v komisařském sdělení „Střelné zbraně a vnitřní bezpečnost EU“ z roku 2013 uvádí, že existuje 3 500 zločineckých skupin, které v rámci EU obchodují s ilegálními zbraněmi. Sdělení upozorňuje na transfer ilegálních zbraní z Balkánu (islámské státy Kosovo a Bosna), ze severní Afriky přes Balkán a z Ruska/Ukrajiny do Evropy. O ilegálních obchodech se zbraněmi několika vládnoucích rodin oligarchů, které si rozdělily Ukrajinu jako soukromou firmu, včetně současného prezidenta v období před Majdanem, proběhly informace v řadě médií. Vzhledem k občanské válce a vyzbrojování soukromých armád oligarchů se však export zbraní z Ukrajiny dočasně zastavil a tamní zločinci a fašisté je naopak nakupují z celého světa. Vypnutí skenerů na slovensko-ukrajinské hranici na rozkaz z EU činí z jakéhokoli pašování po železnici téměř legální záležitost vydatně zvyšující zisky reprezentantů současné proevropské ukrajinské demokracie.

Zůstává islámská cesta přes Balkán, odkud přicházejí z velké části ilegální zbraně vojenských vzorů. O ty mají zájem především islámští teroristé, kteří je mohou díky štědré finanční podpoře z islámských zemí i evropských ministerstev financí a neziskovek nakupovat na černém trhu. Počet ilegálních zbraní zachycených při přepravě do EU je zanedbatelný. Obrovský objem transportu zboží mezi Tureckem a Evropou, případně severní Afrikou a Itálií je prakticky nekontrolovatelný a pašování zbraní mnohdy provádějí na profesionální úrovni zločinecké organizace, především italské, spolu s podplácením příslušníků evropských silových složek, nejčastěji penězi z drogového byznysu. Vedení EU dále upozorňuje na zhruba 500 000 ukradených a ztracených civilních zbraní v rámci unie. Struktura jejich aktuálních držitelů není jasná. Do islámské komunity pronikají evropské bezpečnostní složky obtížně z důvodu jak její obecné uzavřenosti a latentnímu nepřátelství k civilizovanému okolí a rasové odlišnosti, tak kmenovému uspořádání, které je dodržováno i v Evropě jako systém vzájemné kontroly.

Bez ohledu na výše uvedené skutečnosti považují komisaři za největší nebezpečí pro EU zhruba 80 milionů legálních zbraní. Strach (evropských, ale i amerických totalitních multikulturalismů, včetně končícího prezidenta Obamy) ze zbraní je podle dávné studie Zikmunda Freuda znakem sexuální a emocionální nevyspělosti. Když se podíváme na současné zahraniční i domácí multikulturalisty, všemožné muženy, prosazovatele takzvaných evropských hodnot a politické neziskovkáře, střílel starý vídeňský Žid přesně do černého. O emocionální úrovni a duševní vyspělosti mladé muslimské generace rozhodnuté dobývat Evropu saláfistickým islámem se může přesvědčit každý, kdo sleduje alternativní informační zdroje. Spolu s různými evropskými a americkými neziskovkáři tvoří jednu kulturu sprosté, agresivní a arogantní omezenosti parazitující na okolí ve službách globalistů. A to je jediný fungující islámský multikulturalismus ve vztahu k Evropě. Proti němu je třeba se bránit všemi prostředky.

Argumenty proti legálním zbraním

Civilisté nepotřebují zbraně. (Himmler kdysi uvedl, že obyčejní občané zbraně nepotřebují a pokud se o ně zajímají, mohou vstoupit do SA či SS)

Čím více zbraní (legálních mezi občany), tím více vražd.

Více zbraní znamená více sebevražd

Zbraně patří do rukou pouze profesionálům. (viz Himmler)

Držitelé legálních zbraní tvoří rizikovou skupinu.

Na ochranu občanů máme policii.

Držitelé zbraní napáchají při obraně víc škody, než užitku.

Střelná zbraň není vhodná pro sebeobranu.

Ozbrojený obránce zvyšuje agresivitu útočníka.

Školní masakry v USA jsou dokladem laxních zákonů a přebytku zbraní.

 

Argumenty pro držení legálních zbraní bezúhonnými občany

V první řadě se můžeme odvolat na Listinu základních lidských práv a svobod, oblíbenou multikulturalisty a běžně zneužívanou globalistickou propagandou při mediálních propagandistických taženích proti státům, které se nechtějí stát dobrovolně koloniemi. Článek 1 uvádí právo na ochranu života, majetku a důstojnosti. Vzhledem k ohrožení islámskou agresí, ale i jinými kriminálními živly, není co dodat.

Článek 23 uvádí právo občanů postavit se na odpor každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod založený listinou, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků je znemožněno. Zde je situace opět jasná. Rasističtí multikulturní komisaři v EU, stejně jako protinárodní vláda a některé opoziční partaje se snaží o násilné etnicko-sociální inženýrství cestou islamizace našeho národního státu a prodlužují postavení naší země jako bezprávné otrocké kolonie levných pracovních sil proti vůli většiny občanů. K tomu chtějí zneužít armádu i policii. Dále se snaží zatáhnout naši zemi do jaderné války proti Rusku, což by vedlo k obrovským ztrátám na životech a materiálním škodám. Občané mají plné právo na obranu, protože činnost ústavních orgánů a použití zákonných prostředků jsou záměrně a plánovitě omezovány protinárodní vládou a pokryteckým zákulisním vlivem globalistů.

Podle globalistů civilisté nepotřebují zbraně, ale realita je jiná. Potřebují je k obraně před zločinem, dále někteří pro výkon zaměstnání, jiní ke sportu a další k lovu a sběratelským účelům. Kdo by reguloval stavy zvěře po likvidaci části z 60 000 myslivců. Pravděpodobně nějaká jednotka bezpečnostní služby, či soukromé armády majitele Agrofertu.

Větší počet legálních zbraní neznamená větší počet vražd, což potvrzují česká i zahraniční statistiky. Ve Švýcarsku je na 100 000 obyvatel 16 000 zbraní a počet vražd 0,99. V Rusku je na 100 000 obyvatel pouze 4 000 zbraní a počet vražd 20,54. V Británii, kde od roku 1997 nejsou na 100 000 obyvatel téměř žádné zbraně, připadá 1,4 vraždy. V americkém městě Kershaw (Georgia) bylo v devadesátých letech nařízeno, že v každém domě musí být zbraň. Od té doby tam nedošlo k žádné vraždě.

Větší počet legálních zbraní rovněž nezvyšuje počet sebevražd. V naší republice tvoří použití palné zbraně příčinu 11% sebevražd, nicméně v 60% se jedná o ilegální zbraně. Nejvíce sebevražd je v Číně a Japonsku, kde jsou striktní zákazy držení zbraní, přičemž v Číně vede něco takového na popraviště. V Británii od roku 1997 počet sebevražd vykonaných palnou zbraní vzrostl.

Rovněž tvrzení, že zbraně patří do rukou pouze profesionálům (Himmler) má daleko k realitě. Z naší armády s cca 22 000 uniformovanými profesionály umí opravdu ovládat zbraň zhruba pětina. Řadě uniformovaných úředníků bych zbraň vůbec nedal do ruky. V rámci Policie ČR je údajně situace o něco lepší. Můžeme mluvit o zhruba více než 20 000 uniformovaných střelcích. Ostatní jsou v podstatě nepoužitelní. Na jednoho policistu ve službě tak připadá v naší zemi každý den kolem 1 200 obyvatel. Mnohde nevidí policistu celý rok. Z více než 300 000 střelců v civilu jich přibližně polovina jsou lovci, nebo cvičící střelci s větší praxí, než většina našich vojáků, či policistů. S velkou pravděpodobností budou na místě dříve, než uniformované složky a k odvrácení útoku kriminálníka, agresivního multikulturalisty, migranta či psychopata nepotřebují mít jakési speciální znalosti.

Držitelé legálních zbraní nejsou rizikovou skupinou, a to nikde. Jedná se o bezúhonné občany, kteří musí splňovat řadu zákonných podmínek. Nemnohé výjimky potvrzují pravidlo. Počet vražd spáchaných ilegálními zbraněmi je u nás dvojnásobně vyšší ve srovnání s legálními. Počet vražd nožem je rovněž dvojnásobný ve srovnání s legálními zbraněmi, zatímco počet vražd jinými předměty dokonce čtyřnásobný a dalších vražd pětinásobný.

Především americká praxe dokazuje, že použití zbraně v sebeobraně je vysoce účinné. Mnohdy není třeba ani vystřelit a útočník se stáhne. Naopak počet zraněných obětí je čtyřnásobný v případě, že se nebrání a sedminásobný, pokud se brání jinak, než palnou zbraní, nebo se snaží utéct. Počet zraněných žen jako obětí útoku je více než dvojnásobný ve srovnání s muži. V násilných útocích na občana vede světovou statistiku Británie s téměř úplným zákazem držení legálních zbraní.

Použití palných zbraní výrazně snižuje agresivitu případných útočníků. Poté, co vybraný cíl útoku vytáhne palnou zbraň, většina z nich uteče. Poté, co bylo v některých státech USA povoleno skryté nošení zbraní, poklesl tam počet vražd o 8,5 %, znásilnění o 7 % a ublížení na zdraví o 5 %. V USA dochází ročně k 2,5 milionu použití palných zbraní k obraně. Na jeden dokonaný zločin s použitím palné zbraně připadá 60 zločinů, jimž bylo použitím palné zbraně zabráněno. Podle statistiky v 15 % případů vedlo použití palné zbraně při obraně k záchraně života a v 92 % k zastavení útoku.

Rovněž školní masakry v USA nejsou dokladem benevolentního zákonodárství a přístupu ke zbraním. Mnohé se tam v posledních dekádách změnilo. Značná část útoků byla vedena ilegálními zbraněmi. Navíc k většině útoků došlo ve městech, kde je přísnější restrikce zbraní, zatímco na venkově, kde je zbraní plno, ke školním masakrům nedošlo. Například ve Washingtonu, kde je vysoká restrikce zbraní, došlo v roce 2012 k 1 281 násilným činům se zbraní a 16 vraždám ve srovnávacím přepočtu se státem Kentucky, kde je restrikce minimální a došlo tam k 198 násilným činům a čtyřem vraždám. V Británii od roku 1997 narostl počet trestných činů vykonaných pomocí (ilegální) palné zbraně již na téměř trojnásobek s obdobím před restrikcí z roku 1997. Přitom likvidace zbraní stála miliardy liber.

Ve vztahu k rostoucí totalitě EU v rámci udržování koloniálního postavení východoevropských zemí a prosazování rasistické islamizace v Evropě lze uvést výrok Adolfa Hitlera: „Nejhloupější chyba, kterou bychom mohli udělat, je dovolit podrobeným rasám držet zbraně.“

Ozbrojený vlastenec je základ bezpečného života a perspektiv národa. Americké přísloví říká: „Bůh stvořil člověka silného i slabého, Samuel Colt je učinil rovnými“. Rovnost a spravedlnost jsou základem demokracie. Řadu dalších informací, včetně aktuální petice najdete na stránkách sdružení LEX, z jehož materiálů jsem načerpal řadu odborných informací.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Martin Koller

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…